|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v knjižnico?
28.11.2007 18:31:48   
kalipso
Pozdravljene!
Zanima me, kdaj ste svoje otroke prvič peljale, oziroma vpisale v knjižnico. Koliko so bili stari? LP

Zara, ti si najina največja sreča!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 18:44:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalipso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj v knjižnico?
28.11.2007 18:56:39   
ona
Sina sem vpisala nekje v vrtcu,starost med 3 in 4 let,hčerko pa jo vozim sedaj s sinom tja že od enega leta dalje in oba ful uživata!
po moje je najbolje tam okrog dveh let,ko že malo razumejo kaj so knjigiceuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 19:07:08   
kalipso
No, naša bo kmalu stara 15 mesecev pa  zelo rada lista knjigice in gleda slikice. Včasih pa rada kaki list ven iztrga, tako da imamo kartonaste knjige doma. In glih zaradi tega ne bi še tako hitro šla v knjižnico. Po drugi strani pa imajo tudi veliko igračk in bi ji bilo všeč.LP

Zara, ti si najina največja sreča!!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 19:20:01   
eya
Vpisala ga še nisem (sem sama včlanjena), hodiva pa tja že od začetka, prav na otroški oddelek sva najprej hodila po glasbene CDje (od rojstva naprej), z njihovimi igračkami se pa tudi rad igra, od kakega 4., 5. meseca naprej...imajo take fajn igrače za razvoj fine motorike. Knjige pa tudi rad gleda, kartonke imajo zložene v takih mini zabojih, da jih lahko vsak otrok sam lista.

(odgovor članu kalipso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 19:40:44   
Mikica
Posebej ga nisem vpisovala, saj sem jaz vpisana in sem si knjigice sposojala na svojo izkaznico. Nekje okoli starosti dveh let pa sva skupaj začela hoditi v knjižnico, tako da si sam izbira knjigice.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 19:44:44   
StBarbara
Pri dobrih dveh letih.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 19:59:58   
Barbs
Naš že hodi v knjižnico. ampak bolj zaradi tega, ker hodimo tja ostali, predvsem se zgleduje po starejših sestrah. Nikoli mu ni dolgčas, kljub temu, da ima leto in pol. Iz zabbojčkov vlači slikanice, ful mu je fajn sedat na tamale stolčke, včasih kaj nariše, gre h knjižničarkam "kavico pit"user posted image  ... skratka, ful je ok, mislim, da se bo lepo navadil ambienta. Na ure pravljic ga pa še ne vozimo.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 20:28:26   
lelaval
Okrog 1. leta lahko komot greš. Tako nekako sem jaz začela svoje vozit v knjižnjico, vpisala pa pri 2. letih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 21:16:17   
Paštetka
Pri 2. letih je dobil svojo izkaznico s katero ves ponosen hodi v knjižnico

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 22:23:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 22:42:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 22:42:40   
Anonimen
Mičica gre z mano :).

(odgovor članu kalipso)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 23:00:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2007 23:01:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Prvič k sva šli mi je na koncu rekla, da si pa danes na žalost nič ne bo vzela.

Na žalost....user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 23:34:57   
shooo
Po knjigice za nežo hodimo v knjižnico že dolgo . bila je  manj kot leto stara. sedaj je stara 21 m in redno hodi v knjižnico 1x ali (več) na teden.se zelo veseli obiska knjižnice in tudi tam so je zelo veseli. sama izbere kakšno knjigo (ponavadi je to nodi) in vsake toliko ji dovolimo da zraven vzame eno risanko (ponavadi tu-tuja= vlakca tomaza!?). v knjižnici lepo posparvi vse knjige ki jih vzame s poličke.
tudi šteka da kdaj ni risanke ker jo je vrnila v knjižnico.
vpisali ji bomo po novem letu ko dobijo nove članske izkazniceuser posted image

lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.11.2007 7:21:55   
honey
Jaz ga vpisala še nisem, ker sem sama včlanjena v knjižnico in kar na svojo kartico jemljem tudi njegove knjigice. Hodiva pa tja že kar kašno leto (se pravi sva začela nekje pri 1,5 leta) s kartonkami, zdaj pa si najde tudi že kakšno "normalno" knjigico. Pa moram reči, da se vedno veseli, ko mu rečem, da greva v knjižnico in nikoli ne pride praznih rok ven. Vedno si izbere 2, 3 knjige. Zdaj je aktualen recimo Medo Jaka user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.11.2007 7:48:13   
puncica
Mislim da je bila stara tam skoraj 2 leti, je pa vedno rada hodila v knjižnico imela poseben odnos do knjigic in tako je še zdaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu kalipso)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.11.2007 7:53:19   
Anonimen
jaz sem tavelko vpisala pri ene pol leta. je knjižni mol!

(odgovor članu kalipso)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.11.2007 8:02:19   
luka jan
V knjižnico sem ga vpisala pri 1,5 letu, prvič pa je šel z mano v knjižnico ta teden, star je 2 leti. Tudi sicer je Luka velik knjižni molj, knjige naravnost obožuje, ko pa je v knjižnici videl koliko knjig imajo se mu je pa spipalo. Je hotel kar vse domov vzet, pol sva se pa le zmenla in jih vzela domov 10. Na kakšne pravljice še nisva poskusila it, se mi zdi ne bo zdržal tako dolgo pri miru, a bom vseeno enkrat poskusila, če bo prehudo bova pač prej šla.
Meni se zdi fino da otroka na te stvari začneš navajat čimprej, da ne bo tako kot pri meni, ko sem vsako obvezno branje tako v OŠ kot v Gimnaziji preplonkala. Žalostno, ampak resnično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2007 8:13:28   
Lenny
Tam okoli dve leti je imel, ko sem ga vpisala. Pri treh letih pa je postal reden aktivni uporabnik knjižnice. Mali škrat je tudi že vpisan, vendar ne pokaže pretiranega zanimanja. Iz kartonk raje zida user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.11.2007 10:42:22   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Na kakšne pravljice še nisva poskusila it, se mi zdi ne bo zdržal tako dolgo pri miru, a bom vseeno enkrat poskusila, če bo prehudo bova pač prej šla.

Naš zelo rad hodi na pravljice, ker tisto pravljico preberejo zelo hitro - 15, 20 min, potem pa ustvarjajo kaj na tisto temo. Rišejo, barvajo, strižejo, lepijo... Tako da poskusi, mogoče te bo presenetil.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.11.2007 10:49:10   
lusa8
jaz nimam se otrok, imam pa 17 let mlajšega brata. Mi2 sma začela obiskovat knjižnico koker hitro je rad poslusal in gledal knjigice/pravljice. Jaz mislim, da ne mores falit, ce ga prej pelješ. Samo fajn mu more bit, da bo drugič spet hoto it. Kako tam pogledata pa prebereta, kako vzameta za domov. To je fajn, ker sepol nauči odgovornosti, da jo je treba tudi nazaj nest. Sicer če jezelo mlad neve kdaj, se pa sčasoma nauči, da jo je treba vrnit.  sicer pa zej majo po knjižnicah tudi kake delavnice, tak da lahko probata tudi tisti cajt it.
Lp,

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?