|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ukinit dojenje
5.6.2006 23:12:59   
Anonimen
Zdravo,nas Lukec je star  5.5mes in imava ze dva obroka in sicer dop sadno kasico in za kosilo zelenjavno kasico,ampak po vsakem obroku mu ponudim se josko in zelo veliko poje.sem probala povecat kolicino kasice pa noce,ko se zacneva hranit je zelo priden in lepo je potem pa hitro postane nervozen in zacne zavracat hrano-mislim da je takrat ze sit,zanima pa me ali ve tudi ponujate josko po obroku in kdaj jo ukinit?saj bi morala gosta hrana zamenjat mleko,ne?gosto hrano pa je dobra dva tedna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ukinit dojenje
5.6.2006 23:15:05   
Seven*
Hmm. Hja, ni vse tako lahko kot zgleda. Eni papcajo mlekeca za navrh se skoraj do enega leta. Eni pa sploh nocejo vec. Otroci so razlicni.. Ni neke pametne formule. Delaj po obcutku.

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2006 8:25:06   
Antigona
Žan po tem ko je pojedel kašico in se je najedel ni hotel več joške. Je pa res, da če sem videla da je ful pojedel mu je niti nisem več ponudila. Nikoli ni bil tak, da bi se na joški cartal ampak se je izključno hranil.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2006 8:47:29   
Magi*
Zarja je še zelo dolgo kombinirala gosto hrano z mlekom (iz dojke;)). sicer ji je nisem ponudila takoj po hrani, pač pa sem počakala, da je sama pokazala zanimanje oz mi "povedala", da je še lačna.

ne moreš pričakovati, da se bo kar naenkrat najedel goste hrano in bo to konec z dojenjem. sicer se popolnoma strinjam s Seven: otroci so različni in ni nobene magične formule. obstajajo samo povprečja, to je pa dobro samo za v knjige;)

po hranjenju mu ponudi za piti vodo ali čaj, ko pa ti bo naznanil, da je še lačen (lahko tudi takoj), mu pa le ponudi še dojko. sicer dojenčki do 1. leta itak potrebujejo še kar veliko mleka (če se ne motim okoli 600ml na dan).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2006 9:05:24   
MajaPRO
Jaz sem ga pri uvajanju po obroku tudi še podojila, vendar je postopoma pojedel vse več goste hrane. Ko je pojedel vsaj 150 ml goste hrane, mu nisem več dala joške in se ni nič pritoževal. Gosto hrano smo začeli uvajati pri 5 mesecih, dojenje čez dan smo ukinili do 6. meseca. Tudi, če bo pri vas trajalo dlje, ni panike. Glavno, da sprejema gosto hrano, 

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2006 12:27:48   
djuka
hvala lepa za odgovore

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.