|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj test
29.4.2010 14:09:02   
Anonimen
prosim, če se javite tiste, ki ste delale test rekordno hitro - fullll pred ne-pričakovanouser posted image
in poveste kdaj ste ga delale, da se je že kaj pokazalo na testu
in kateri testi so najboljši?

prežvečena tema vem ampak me razganja od prikovanja ++++++++ user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj test
29.4.2010 14:10:40   
hubi
14 dni po spolnem odnosu. Takrat naj bi bila vgnezditev in se hormon začne sproščati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2010 15:27:47   
alejna
Jaz sem ga delala tri dni preden sem morala dobiti men.,kupila sem pa najcenejsi test (v Dm-u cena:3,70eura)...in mi je pokazal ze po 15 sek. dve crtici :-),:-),:-)...isti dan sem sla k zdravniku in se na UZ ni nic opazil,narocil me je cez en teden in pokazalo se je da je test dobro opravil haha...ce si res noseca in ce je v urinu dovolj hormona ti bo test (pa ceprav najcenejsi) takoj pokazal...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2010 19:30:09   
Taddy78
Ker lahko test zazna tudi ovulacijo, ga ni smiselno delat doooosti prej (sem sama to doživela).

Alejna sicer ne vem kakega G imaš, da te da na UZ takoj po delanju testa, pa vseeno...res ne vem kaj se da na UZ videt še celo pred tapravim izostankom M...user posted image

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2010 19:50:40   
m_o_i
16 dni po THE seksu se je ze prikazala crtica (menstruacijo sem pa pricakovala cez dva dni)
uporabljen je pa bil duo sign (al nekaj takega) iz DMa v obliki trakca user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2010 21:25:34   
Pinkyca
user posted image

< Sporočilo je popravil Pinkyca -- 29.4.2010 21:26:43 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2010 21:37:56   
alejna
Taddy78 zivim v Austriji in imam res dobrega G. (odlicnega),ves da se zna zgoditi da imas men. tudi ce si noseca,zato je delal UZ,da vidi koliko sem ze noseca,saj to po mojem delajo gin. povsod...vcasih se zna zgoditi da je test poz. ce npr. ima zenska tumor na maternici ipd.(ne bi nikogar prestrasila,ampak navajam primer) ker so prisotni isti hormoni,zato je pac delal UZ...in sem vesela da imam tako natancnega zdravnika :-),en teden po prvem UZ sem imela drugega in ze sem videla mojo "pikico" :-)

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2010 9:30:58   
mami tiana
ojla punce sem nova na tej debati ampak ne nova na forumu.Najprej en lep sončen pozdrav od mene.Morm vam povedat da sem danes po 4 mesecih le ogledala tisti nepričakovani plusek.Sem zelo vesela ,saj doma imam že enga 3,5 letneg a fantka in sedaj smo se odločili še za drugega dojenčka.Zadnja menstruacija je bila 7.4.2010 tko da danes se je pa pokazal plusek.JUPI.Ne vem pa kdaj bi imela rok -dons sem čist konc tko da tud zračunat ne znam:)

lp

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2010 9:32:25   
m_o_i
izvoli, mami tiana user posted image
http://kofetek.com/component/option,com_womancalendar/Itemid,351/

in cestitke za plusek user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 30.4.2010 9:35:03 >

(odgovor članu mami tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2010 9:43:13   
mami tiana
o hvala lepa

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2010 9:44:48   
mami tiana
kako pa izračunam dolžina ciklusa za ta mesec začetek menstruacije 7.4.2010user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2010 10:22:21   
alejna
mami tiana cestitke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2010 10:27:59   
m_o_i
dolzina ciklusa je stevilo dni, ko si uporabljala vlozke/tampone/skodelico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2010 10:39:46   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

dolzina ciklusa je stevilo dni, ko si uporabljala vlozke/tampone/skodelico user posted image

To pa ne bo držalo - dolžina ciklusa je število dni od prvega dne ene M do prvega dne naslednje M.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2010 10:51:55   
m_o_i
aaaaaaaaa, pardon noouser posted image  RES sem se osramotila user posted image  prav mislila, narobe napisala-se sklicujem na hormone in sibam popravljat prejsnji post, da rodovi za nami ne preberejo mojih neumnostiuser posted image

zmajaz - hvala za opombo user posted image
---
ne gre vec zbrisatuser posted image  aaaaaaaaaaaa, a pride kak moderator tu mimo kdaj?! prosim, da se zbrise ona sramota od moje definicije dolzine ciklusa-huala in advensuser posted image  

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 30.4.2010 10:53:58 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2010 11:20:04   
zmajaz
Ne sekiraj se - se zgodi tudi najboljšim. user posted image  user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2010 11:53:31   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: alejna

Taddy78 zivim v Austriji in imam res dobrega G. (odlicnega),ves da se zna zgoditi da imas men. tudi ce si noseca,zato je delal UZ,da vidi koliko sem ze noseca,saj to po mojem delajo gin. povsod...vcasih se zna zgoditi da je test poz. ce npr. ima zenska tumor na maternici ipd.(ne bi nikogar prestrasila,ampak navajam primer) ker so prisotni isti hormoni,zato je pac delal UZ...in sem vesela da imam tako natancnega zdravnika :-),en teden po prvem UZ sem imela drugega in ze sem videla mojo "pikico" :-)

Sama sem imela prvi UZ in pregled v 8.tednu nosečnosti, kjer se je plod že lepo videl in tudi srčka smo slišali.
Kar dosti jih ima UZ-je prej in ker se seveda nič ne vidi, brezveze trošijo živčke za nekaj, kar ni potrebno (mislim na razne teme, če je kaj narobe, da se v 5.tednu ne sliši srčka, ne vidi to in ono).

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2010 16:51:44   
ana_ana
zivijo punce!
mamai tiana prvo iskrene cestitkeuser posted image user posted image in pa čim lepso nosecnost.
zanima me na koliko dni imas M kako dolg ciklus imas,kajti tudi jaz sem imela 7.4 zadnjo M,in je NEpričakujem za test mi se pa zdi še prezgodaj.
si imela kaksne specificne znake da si sla tako hitro delat test?
hvala,lp
ana

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2010 11:53:08   
Anonimen
Mogoče katera ve, če veš kdaj je ovulacija in potem sledi vgnezditev nekje med 6-9 dni, kdaj potem test Baby Check mini (10 enot), lahko pokaže pozitivno, v primeru, da bi nosečnost bila. Oziroma, kateri dan po ovulaciji je v urinu 10 enot nosečniškega hormona?

(odgovor članu ana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2010 13:59:06   
Pinkyca
če pride do oploditve v času O, potem cca. 1 teden traja da oplojeno jajce pride iz jajčnika do maternice in dodaten teden, da se vgnezdi (zasidra v steno maternice in začne črpati kisik in hrano) ob tem običajno pride do rahle krvavitve (vgnezditvena krvavitev- roza rjavkast madež, ki ga zlahka tudi zgrešiš in ne vidiš) - tu se začnejo potem tudi telesne spremembe in slabosti

če torej vse skupaj preračunaš potem lahko najzgodnejši testi zaznajo prisotnost hormona šele po cca. 2 tednih - to pa ti pride ravno na 1. dan druge user posted image  - par dni prej, recimo 3 do 2 dni pred predvideno M lahko že delaš testek - prej tehnično ni možno oz. je vprašljiv rezultat (neg. ali poz.)

najbolj kredibilni testi so tisti iz lekarne npr. Clearblue (ker namenoma zaznava samo večje količine hormona)

jaz imam že celo zalogo first sign iz DM-ja, čim bom zagledala user posted image  pa šibam kupit še clearblue - tako sem naredila pri prvi nosečnosti in tako bom tudi zdaj

sem pa neučakana za umret in ne morem pričakat ta vikend ko bom godna za lulanje na first sign palčko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......