živa
|
Jaz sem tudi noseča in že več kot 2 tedna vsak teden pri osebnem zdravniku na kontroli zaradi različnih znakov, ampak ker sem imela v četrtek in petek vročino, kontrolo (po AB zaradi drugih stvari, ki bi tudi lahko kazale na gripo, ampak sem bila brez vročine) imam pa jutri, sem kar počakala, kaj bo. Imela sem vročino do 38,5, kašljala, smrkala, bolela me je "koža", pa še križ in rit (ampak ne v fiziološkem smislu, pač površinsko, kot pri gripi). Je pa v dveh dneh izzvenelo. Zdaj sem samo še malo vroglava, kot bi imela nizek pritisk, občasno se me loti omedlevica, utrujenost pa ni kaj huda. Zanima me predvsem zato, ker smo res že vsi 4 (bili) bolni, mož gre jutri vendarle k zdravniku - no, jaz sicer tudi, ampak po mojem sem jaz že ok - pa da bi vsaj enega testirali, ker če smo imeli gripo, , je že za nami in jaz ne bom paničarila ne zaradi malih ne zaradi nosečnosti in ne zaradi dojenčka, ko pride. Ni pa noben od nas, z izjemo mene trenutno, v rizični skupini. A bris (lahko) vzamejo pri vsakem (osebnem) zdravniku? Lp, živa miška, upam, da zvozite brez komplikacij.
< Sporočilo je popravil živa -- 6.12.2009 21:02:59 >
|