Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.1.2006 13:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 13:38:15
|
|
|
|
fricka
|
Pri meni ga je bilo res manj okrog četrtega meseca. Mislim, da to ne gre posploševat in mogoče ga sploh ne boš imela manj. Moja ta mala je takrat začela spati celo noč. Sem ga imela pa skoz malo premalo.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 13:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Začutila ravno nisem, sem pa ugotovila, ko sta se mi otroka po pol ure ali pa po eni uri po dojenju drla tako, kakor da sploh ne bi bila podojena.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 16:27:55
|
|
|
|
tehnofil
|
Ja, pri 4m ga je nekako bilo manj, pa se je potem uredilo (tudi s pomočjo tabletk proti slabosti-tamitil). Smo pa mogli takrat dodajati, nato pa je ta-mali vstrajal da bo samo sesal.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 16:34:02
|
|
|
|
eva1
|
kašne 5 dni potem ko se je mali odstavil, je začelo mleko presihovati...prej ga je bilo vedno dost!
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 16:36:17
|
|
|
|
san
|
jaz nisem opazila, da bi ga bilo manj, samo dojke niso bile tako polne kot na začetku, ker se je pač mleko delalo sproti glede na potrebe otroka.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začutile, da je mleka manj 11.1.2006 19:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam okoli 4,5 meseca sem začela dojit na pol ure, in ker to zame ni bio sprejemljivo, sem mu po dojenju ponudila dodatek (170ml), ki ga je spil v celoti. Takrat sem ugotovila, da mojega očitno dobi premalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?