Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste začele hujšati 10.10.2005 11:47:24
|
|
|
|
muki1
|
Jaz sem počakala do 6 mesecev, ker sem potem začela dodajati. Prvo je otročiček, potrpi še malo. Telovadba pa ni prepovedana.
|
|
RE: kdaj ste začele hujšati 10.10.2005 13:11:05
|
|
|
|
anne
|
Sama sem začela hujšati 6 mesecev po porodu, čeprav mi je mleka zmanjkalo že po 1 mesecu. Med nosečnostjo sem se zredila 20 kg. 10 mi je šlo dol kar hitro po porodu , v 2 ali 3 mesecih. Preostalih 10 kg pa mi je ostalo. Prejšnji mesec sem žačela hujšat, 4-5 kg imam že manj. Še 5 kg pa moram dobiti dol, da bom na isti teži kot pred zanositvijo. Diete se ne držim tako strogo, če se mi kdaj zlušta kaj sladkega to pojem. Jaz si bom vzela čas in lepo počasi hujšala. Sicer pa 4-5 kg v enem mesecu se mi tudi ne zdi tako malo. Sem zadovoljna s sabo in trpim tudi ne preveč.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začele hujšati 10.10.2005 14:03:59
|
|
|
|
Dipsi
|
Jaz sem začela hujšati, ko je bila pikica stara osem mesecev. Trikrat na dan še dojim, pa nimam mleka nič manj kot pred dieto.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začele hujšati 10.10.2005 14:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dojila sem le 14 dni, hujšati sem začela po 6 mesecih. Telovadim ne, ker sem prelena.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začele hujšati 10.10.2005 21:27:21
|
|
|
|
bobek05
|
Začela sem hujšat pred dobrim mesecem, od poroda pa je minilo skoraj 4 mesece. Vendar še ne bi hujšala, če bi še dojila, tako da ti svetujem, da še vseeno malo počakaš.. Glede telovadbe pa isto kot Blacky
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?