Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 16:14:05
|
|
|
|
Jessy
|
Seveda me zanima krema za strije. Čeprav vem, da je to gensko pogojeno, bi vseeno rada, da bi se mazala, da si vsaj ne bom pozneje očitala, da bi lahko omilila strije, če se bodo pojavile. Zanima me, kdaj ste se pričele mazati, oz. kdaj se nameravate pričeti? Pa seveda me zanima tudi kakšen izdelek, ki se vam je dobro obnesel in seveda podatek, kje se ga kupi. Hvala in lep deževen dan! Jessy
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 16:16:08
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem se mazala s mandljevim oljem, začela pa sem kar hitro-nekje v 3 mesecu. Kupiš ga lahko povsod, jaz sem ga kupovala v Dm.Mazala pa sem se vsak večer po tuširanju in nisem pridelala nobene strije.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 16:22:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem začela takoj po tem, ko sem zvedela. Najprej sem uporaljala Milupovo kremo, zdaj pa Chiccotovo, ker je večja in jo imam vsaj za 3 tedne. mi je pa všeč ker se fino maže in vpija. Poskusila sem tudi z oljem, pa se ne maže tako fino. Lp Lunca
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 17:07:27
|
|
|
|
babylove
|
Jaz sem se začela mazati v 5 mesecu. Uporabljam pa kombinacijo mandljevega olja (babičin nasvet) in kreme Elancyl od Galenica. O rezultatih ne morem poročat, ker jih še ne poznam :)- . Do zdaj gre vse ok, za dalje pa bomo videli. Sicer pa sem istega mnenja kot ti - ne verjamem, da se strije dajo preprečit, ampak se vseeno mažem zato, da si ne bom pozneje očitala. Lp, :nosecka: 34t
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 17:20:01
|
|
|
|
SU
|
Jaz sem se mazala že itak prej, po celem telesu, ker imam grozno suho kožo. Tako-"načrtno" pa sem začela že kar nekje okrog 3. meseca. Mažem se z mandljevim oljem ali z oljem za telo od Niveje! Mislim pa, da itak vidiš kdaj ti začne trebušček bolj intenzino rasti, da tudi ti pričneš z bolj intenzivnim mazanjem... Ja, bog ve kolk to kej pomaga... Je pa res, da vsaj slabe vesti ne bom imela, kot pravi babylove :)- :)- :)- LP, Saša (21,2/7)
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 21:36:26
|
|
|
|
@
|
Jaz imam od Vichija - sem dobila za darilo, pa mi je ful bolj všeč kot od Afrodite (tista mi smrdi) :)- Začela sem takoj, ko mi je začel rasti buši (okoli 3. meseca), kombiniram pa z mlekom od Nivee Q10. Se mi pa zdi, da imam te dni vsak dan večji trebuh - sem v 23. tednu. Kaj šele bo?!?!?! Afna
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 22:55:22
|
|
|
|
eva1
|
No jaz sem se začela mazati takoj na začetku, najprej s kremo proti strijam, potem pa z mandeljim oljem, pa nč ne pomaga:( Že v 16tednu se je pojavila prva strija, v 20tednu(na sliki v albumu) jih je bilo že ogromno, sedaj (po 5 tednih)pa jih je še enkrat več, pa se mažem 2x na dan z oljem-očitno samo za občutek, ker strij je čezdalje več:(! Kaj čem, davek na nosečnost temu pravijo! Srečnice tiste, ki nimajo teh težav! Lp, Eva 25t in :duda: :modri:
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 30.11.2004 23:12:10
|
|
|
|
kepica
|
Hojla! Res je,da ima vsaka drugačno kožo ampak bom vseeno naredila mal reklame.Jaz sem se začela mazat nekje v četrtem mesecu.V glavnem takrat,ko sem začela dobivat trebušček.Mazala sem se z vsem mogočim,čeprav sem vedela,da je veliko odvisno od dednosti.Moja mami ima kar nekaj strij od nosečnosti,zato sem jih tudi jaz pričakovala.Nekje v 6.mesecu se je tudi meni pokazalo nekaj majhnih strij.In seveda,takoj panika,da taka pa že ne bom.In sem šla v lekarno.Tam mi je seveda farmacevzka naložila cel kup krem.Od takih z hudimi cenami do tistih za 500 sit.Pa sem izbrala nekaj vmes.Elancyl.In do danes ga nisem pozabila in ga ne bom še do naslednje nosečnosti,ker sem prepričana,da me je rešila tistih grdih črtic.Mogoče mi ne verjamete,ampak po kakšnem mesecu,ko sem se začela mazat s to kremo,so mi izginile še tiste strije,ki so se naredile.Seveda sem se mazala redno vsak dan zvečer,včasih tudi zjutraj,če sem čutila, da je koža suha in napeta.In mi je uspelo.:bravo: Upam, da nisem izjema in da bo ta krema pomagala še kateri.Sedaj že razmišljam da bi si kupila kremo istega proizvajalca proti celulitu.Čeprav tukaj mi pa po moje ni pomoči:(( V glavnem,poskusite. LP Kepica:sloncek:
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 1.12.2004 8:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se začela mazati nekje v 4. mesecu najprej z Nivea kramo, kasneje pa Sanosan proti strijam (saj mislim da se tako imenuje). Mazala sem se vsak dan zvečer, vendar so se mi pojavile tam nekje v 32.tednu majhne strije. Ampak se nič ne sekiram, samo da bo z otročičkom vse v redu. lp Nina
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 1.12.2004 9:17:51
|
|
|
|
Sneguljcica
|
Mazat sem se zacela na zacetku 4. meseca-to pa zato ker so se mi takrat ze pojavle ene male strijice po bokih...Mazem se po potrebi, vendar zjutri pa zvecer obvezno..Zvecer z otroskim gel-oljem, zjutraj pa z eno od krem prov za strije. Glede na genetiko in pa na to da mam ze nekaj strij na zalogi se od casov pred nosecnostjo pa nimam nekih strasnih upov na to, da bi se strijam cisto izognila. Pozdravcek!:rozica:
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 1.12.2004 10:35:52
|
|
|
|
sebtan
|
Pozdravček, jaz sem nardila tako, vse kreme proti celulitu, za učvrščevanje, za tonus kože, za prsi in podobno sem dala sestri (ki je bla ful vesela) in sem si v Body shopu kupila maslo ŠI ali KARETE MASLO in se lepo mazala do danes (jutri imam rok), predvsem trebuh, prsa in rit pa stegna...rezultat fantastičen.Proti koncu sem začela kombinirat jojobino olje za zvečer, ki je mastno, ši maslo pa zjutraj (mislim da ga dobiš tudi v L occitanu). Ne verjami nekim sintetičnim kremam proti strijam ala Loreal in Collistar in Chicco in Avent, ki to je sammarketing, vem kr delam u tem štosu... Pa lepo mazanje ti želim.. papa:sloncek:
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 1.12.2004 11:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mazala sem se od 4. meseca dalje. Najprej sem se mazala s kremo Sanosan, potem pa z mandljevim oljem, pa ni nič pomagalo!
|
|
|
|
kdaj ste se začele mazati? 1.12.2004 11:58:54
|
|
|
|
barby*
|
Jaz sem se dva dni po dveh črticah začela mazat s Chiccotovo kremo, potem sem imela eno mleko od Loreala za elastičnost kože ( kupila v Müllerju ), vmes se včasih namažem z otroškim oljem Bübchen, sicer pa mam zdaj mleko Garnier (oranžno z modrimi črkami), ki se mi zdi da ful dobro nahrani kožo...Zaenkrat :hudicek: še ni videt, ampak pred nami so še skoraj 4 meseci... Je pa večinoma odvisno od tipa kože. Mislim da kremice malo že pomagajo, ampak ne 100%...mamo pa boljši občutek ane? pa pa barby:metulj: in:love:23t3d
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?