Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 21.4.2006 22:14:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz sem začela pri petih mesecih..Začela sem pa z doma naribano (na steklenem strgalu) jabolko....Začneš pa tako počasi po par žličk na dan...Jaz sem ji na začetku dajala vmes med obroki....
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 8:39:12
|
|
|
|
Ninica
|
zalčli smo nekje pri 5. mesecih z banano, naribano jabolko ali kakšno kuhano sadje, zelenjavne juhice (cvetača, brokoli, korenje, krompir, bučke..) pri 5,5 mesecih je že jedla piščančja prsa v juhici
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 8:52:43
|
|
|
|
Udb
|
Začeli smo pri 4.mesecih. NAjprej z riževimi kosmiči v mleko. Potem s kuhanim jabolkom, korenčkom, ...v glavnem zelenjavo - sadja trenutno itak ni na pretek! Banane ne mara.
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 9:09:29
|
|
|
|
ZARA
|
Pri dobrih 4 mesecih, z banano, jabolkom, korenjem,... Še en lušten link: http://www.ezdravje.com/si/dojencek/prehrana/shema/ lpk
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 13:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pri štirih mesecih z jabolčno čežano, pol hruškino čežano pol pretlačeno banano, pol korenček cvetača...
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 14:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri sedmih s kotleti.
|
|
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 20:55:20
|
|
|
|
bobek05
|
Začeli smo pri 4,5 m. Dala sva mu pa mislim da breskvino kašico od Hippa. Ene 2 dni je bilo več na slinčki kot v njegovih ustih, potem pa je hitro pokapiral in v 1-2 tednih je imel sadne kašice že kot samostojni obrok
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 22.4.2006 21:44:44
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Pri sedmih s kotleti.
|
|
RE: kdaj ste pričele z gosto hrano 23.4.2006 23:23:16
|
|
|
|
barakuda
|
Najprej čežanca, potem kuhan korenček (seveda par žličk). Potem lahko sledi kombinacija teh dveh. Naprej pa: krompirček, bučka, cvetača, ... Te zelenjave je ogromno, tako da brez problemov. Mogoče sprva vsako posamezno (ampak mislim, da res niso problematične), potem pa začneš s kombinacijami le teh. Edino fižol v zrnih odsvetujejo, pa mogoče še kakšno stvar
|
|
|
| Stran: [1] |
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!