|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste prenehale kuhat posebej
28.2.2009 14:19:54   
J.L.
kdaj ste pričele otroka hranit z hrano, kot jo pripravljate zase? pri kolikih mesecih? nekje sem zasledila, da je najbolje šele po dopolnjenem 1letu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej
28.2.2009 14:26:46   
ajataja
Posebej sem kuhala samo prva dva meseca ko smo začeli z GH potem pa nič več.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.3.2009 8:19:50 >

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2009 14:46:42   
2 Sraki
Do 8M. Sicer pa že vmes kaj takega skuham, kar mu lahko dam, samo dosolim za nas kasneje. 

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2009 14:56:57   
Anonimen
Evo glih zdele uvajam take jedilnike da bi mi ne bilo treba vsaj kosila posebej kuhat. Satri smo pa 9 mesecev in pol.

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2009 15:24:09   
J.L.
moja je 10, pa razmisljam, da bi pocasi doloceno hrano ponudila tudi njej. danes so bili slivovi knedli. slive je ze papcala , krompir tudi, tako da ne vidim problema. edino namesto kroglic pac natrgam, da lazje pogricka.
kako pa je z prostalimi zacimbami? petrsiljem, vegeto ipd ?
aja kaj pa cimet uporabljate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2009 16:41:55   
Anonimen
Moja ima dobrih 9m,ji kuham posebej,le vcasih dobi kar sami jemo-govejo juho, prej se neslano odlijem,golaz, manj zacinjen skoraj nic soli,kasneje dodam za moza in st.hcero...

Vegete ne uporabljam,vse druge zacimbe razen popra pa,cimet ji dodam v kompot.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2009 17:23:41   
CatJa
Moj že dva meseca je enako kot ostali, razen svinjine, rib, cvrtja ipd. Takrat pač dobi kaj drugega. Solimo pa itak nikoli ne pretirano.
Prav tako uporabljamo začimbe, izogibamo se edino popru, čiliju, vegeti itak, te nikoli ne uporabljamo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2009 18:44:13   
josephine27
mi smo stari 9m. v glavnem je kosilo z nama s tem da si midva na koncu dosoliva. v primeru da je na jedilniku kaj kar on še ne je napr. svinjsko meso, pohano,...pa njemu naredim kaj drugega al pa je napr. samo krpmpir in zelenjavo. smo pa jedilnike malo spremenili- večkrat jemo zelenjavne mineštre, manj jemo cvrte hrane, kocke in vegete ne uporabljamo.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2009 19:43:24   
Anonimen
Od 7 meseca naprej, s tem da ne pretiravam z začimbami. 

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.3.2009 20:05:34   
srki
Zaenkrat št, star je 6 mesecev, vendar mi je zdravnik rekel, da lahko že vse je, razen stročnic in svinjine, tako da bom počasi ukinila kuhanje posebej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.3.2009 21:29:20   
Tisana
Sploh ne vem. Je prišlo kar spontano. Malo sva se midva prilagodila, malo pa pupa user posted image . Odvisno pač od tega, kakšno hrano sicer jeste, koliko slano, koliko začinjeno...

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.3.2009 11:22:46   
botrca
Jaz mu še zdaj posebej kuham in mi ni težko. Saj je tisto kot jeva midva ampak ne vedno. Star pa je 15 mesecev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.3.2009 11:25:16   
mateyka
občasno ji še vedno kaj skuham posebej (ima leto in pol). tisto kar ma rada user posted image in z veseljem ji kdaj kaj "njenega" pripravim user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2009 19:39:38   
koala
Od 7 meseca dalje je kar jeva midva, edino svinjine ni jedel do dopolnjenega prvega leta, ocvrto jemo zelo redko. Je pa tako da je neješč in tisto ker sem mu posebaj kuhala mu sploh ni bilo zanimivo,

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?