Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 14:26:46
|
|
|
|
ajataja
|
Posebej sem kuhala samo prva dva meseca ko smo začeli z GH potem pa nič več.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.3.2009 8:19:50 >
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 14:46:42
|
|
|
|
2 Sraki
|
Do 8M. Sicer pa že vmes kaj takega skuham, kar mu lahko dam, samo dosolim za nas kasneje.
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 14:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo glih zdele uvajam take jedilnike da bi mi ne bilo treba vsaj kosila posebej kuhat. Satri smo pa 9 mesecev in pol.
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 15:24:09
|
|
|
|
J.L.
|
moja je 10, pa razmisljam, da bi pocasi doloceno hrano ponudila tudi njej. danes so bili slivovi knedli. slive je ze papcala , krompir tudi, tako da ne vidim problema. edino namesto kroglic pac natrgam, da lazje pogricka. kako pa je z prostalimi zacimbami? petrsiljem, vegeto ipd ? aja kaj pa cimet uporabljate?
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 16:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ima dobrih 9m,ji kuham posebej,le vcasih dobi kar sami jemo-govejo juho, prej se neslano odlijem,golaz, manj zacinjen skoraj nic soli,kasneje dodam za moza in st.hcero... Vegete ne uporabljam,vse druge zacimbe razen popra pa,cimet ji dodam v kompot.
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 17:23:41
|
|
|
|
CatJa
|
Moj že dva meseca je enako kot ostali, razen svinjine, rib, cvrtja ipd. Takrat pač dobi kaj drugega. Solimo pa itak nikoli ne pretirano. Prav tako uporabljamo začimbe, izogibamo se edino popru, čiliju, vegeti itak, te nikoli ne uporabljamo.
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 18:44:13
|
|
|
|
josephine27
|
mi smo stari 9m. v glavnem je kosilo z nama s tem da si midva na koncu dosoliva. v primeru da je na jedilniku kaj kar on še ne je napr. svinjsko meso, pohano,...pa njemu naredim kaj drugega al pa je napr. samo krpmpir in zelenjavo. smo pa jedilnike malo spremenili- večkrat jemo zelenjavne mineštre, manj jemo cvrte hrane, kocke in vegete ne uporabljamo.
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 28.2.2009 19:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 7 meseca naprej, s tem da ne pretiravam z začimbami.
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 5.3.2009 20:05:34
|
|
|
|
srki
|
Zaenkrat št, star je 6 mesecev, vendar mi je zdravnik rekel, da lahko že vse je, razen stročnic in svinjine, tako da bom počasi ukinila kuhanje posebej.
|
|
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 5.3.2009 21:29:20
|
|
|
|
Tisana
|
Sploh ne vem. Je prišlo kar spontano. Malo sva se midva prilagodila, malo pa pupa . Odvisno pač od tega, kakšno hrano sicer jeste, koliko slano, koliko začinjeno...
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 6.3.2009 11:22:46
|
|
|
|
botrca
|
Jaz mu še zdaj posebej kuham in mi ni težko. Saj je tisto kot jeva midva ampak ne vedno. Star pa je 15 mesecev.
|
|
RE: kdaj ste prenehale kuhat posebej 6.3.2009 11:25:16
|
|
|
|
mateyka
|
občasno ji še vedno kaj skuham posebej (ima leto in pol). tisto kar ma rada in z veseljem ji kdaj kaj "njenega" pripravim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?