|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste izvedele
27.4.2007 12:22:25   
Anonimen
sem v 24-tem tednu...pregled pri ginekologu sem imela do sedaj3x. prvič sem mela notranji UZ(8.teden), drugič mi je poslušal samo bitje srčka(16.teden), na tretjem(20.teden) pa mi je z notranjih UZ izmeril dolžino materničnega vrata, z zunanjim pa mi je zmeril user posted image  (morfologija).
na zadnjem pregledu sem želela izvedeti za spol, ampak mi ga ni mogel povedati, ker je imelauser posted image  prekrižane nogeuser posted image .
zanima me kdaj bom sedaj lahko izvedela...namreč imela sem že 2 UZ, čeprav na vem koliko mi jih pripada pri mojem G??? zanima me če mi ga lahko naredi na mojo željo, če je to potrebno povedati na pregledu prej in koliko je potrebno plačati???namreč tudi moj fant še ni bil zravenuser posted image ...
če je to res, da ti pripadajo samo trije UZ, potem bom izvedela za spol ja komaj pred koncemuser posted image
pa še to...kako bom vedela, če je zuser posted image  vse OK, če ti ne naredijo UZ vsakič na pregleduuser posted image
hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ste izvedele
27.4.2007 12:26:23   
ada2
jaz sem imela UZ pri vsakem pregledu, pa ni bilo treba nič dodatno plačevat. v materinsko knjižico pa mi je ginekolog vpisal UZ samo 2x.

mi je pa kar nekaj kolegic, ki obiskujejo druge G, reklo, da one pa niso imele vsakič UZ.

po moje odvisno od G.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 13:08:45   
mika
jaz sem imela UZ pri vsakem pregledu, pa ni bilo treba nič dodatno plačevat. v materinsko knjižico pa mi je ginekolog vpisal UZ samo 2x.

pri men je bilo enako.

tudi moja pupa je vztrajno držala nogice skupajuser posted image . za spol sem zvedela en mesec pred porodom, ko sem se šla pokazat v porodnišnico, ker se je user posted image  preveč umirila. očitno je imela dan za počitekuser posted image , ker je potem pridno brcala naprej.

kaj pa če greš na 3D uz, mogoče bi se bolje videlo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 13:57:55   
*alja*
Ja jas sem si tudi enega medzmes plačala če si nebi bi pa imela samo dva, onega notranjega pa pol na koncu user posted image ! Kako pa naj pol vem če je vse vredu?

Pa še rodila sem 15 dni po roku, pa me neso nič preglejevali sam tja sem hodla vsaki drugi dan pa so me spet domov poslali. Ko pa sem rodila so pa rekli da je ful prenošena, saj so ji šli nohti dol, pa koža. Vglavnem nerazumem zakaj ni več teh ultrazvokov da bi vedli sploh kaj se z otrokom dogaja user posted image !

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 14:07:07   
mika
saj so ji šli nohti dol, pa koža
kako so ji šli nohti  dol?

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 14:22:26   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: mika

saj so ji šli nohti dol, pa koža
kako so ji šli nohti  dol?

Ja odstopali so od kože, kaj je pod nohtom ( en ji je cel odpal, smo čakali pol novega da je zrasel ) pa je babica rekla da je to zaradi tega ker je prenošenauser posted image !

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2007 14:24:38   
Anonimen
Za spol sem izvedela na NS, ker je bila G tako prijazna da mi je naredila še vaginalni UZ samo da je našla. Še enkrat sem spol dobila potrjen od moje G, ko mi je delala UZ pri 19t in tudi ona je naredila še vaginalnega, samo da sem res videla da bo user posted image .
UZ sem do sedaj, ko sem user posted image  20t2d imela že 5x, pa je vse ok, naslednjega imam v 23t ko mi bo delala morfologijo in potem sigurno še vsaj enega. Do sedaj pa sta vpisana v knjižico samo dva UZ, prvi pri 9t in NS. Naredi pa ga res čisto vsakič. Kaj pa če drugega delat z mano kot gledat user posted image  če je vse OKuser posted image . A naj kofetkava...

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?