|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj spol?
7.1.2007 16:56:14   
Mavrična zvezdica
Ojla!

Tole je moja druga nosečnost, a sem malo pozabila, kdaj se lahko na UZ vidi otrokov spol?
Hvala!
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj spol?
7.1.2007 17:10:15   
ona
Tam nekje v 5 mesecuuser posted image

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2007 17:36:38   
yaris
JAZ SEM VPRAŠALA ZA SPOL KO SEM BILA NOSEČA 20 TEDNOV

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2007 17:37:54   
ferr
Pri meni v 20 tednu, sem šla na 3D, vendar mi ni moral 100% potrditi ker je bila v čudnem položaju. Naslednjič ko sem šla na kontrolo rasti v 30 tednu mi je pa potrdil spol, se je res lepo videlo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2007 17:48:12   
lojzika
Pri nas smo izvedeli na nuhalni svetlini

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2007 18:01:47   
Mavrična zvezdica
Hvala za odgovore. Vem, da je vse skupaj precej odvisno od lege otroka, a za pro nosečnost se mi zdi, da sva za spol izvedela že dokaj zgodaj - mislim, da na pregledu nuhalne svetline, pa nisem bila prepričana. Bomo videli, kaj bo povedal zdravnik na UZ naslednji teden.

LP

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 18:42:01   
fusia
Na nuhalni se lahko že vidi, vendar je manj zanesljivo. Bolj sigurno je na morfologiji, se pravi okoli 20. tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2007 18:48:31   
tananejka
Prvič: dvojčici...šele v 24 tednu, ker sta se skrivaliuser posted image
Drugič: na nuhalni je rekla, da je verjetno punčka, v 21 tednu na morfologiji dobila potrditev

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2007 20:06:41   
Anonimen
Tudi midva sva na NS izvedela, da ima najina pikica luleka, potem sva na vsakem pregledu dobila potrditev za user posted image Na zadnjem pregledu pa se je skrival. Bomo videli ko se bo rodil. Čeprav imamo veliko plavih stvari, nič ne verjamem zdravnikom. Moji mami so celo nosečnost govorili, da bo fantek, pa sem dobila sestrico, oblečeno v plavo od nog do glave. user posted image

Sicer pa samo da je dete zdravo, ostalo ni važno! user posted image

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2007 23:04:56   
Alberta
A mogoče ve katera, če v materinsko knjižico zapišejo spol otroka? Jaz sem namreč iskala, če bi bilo kje zapisno. pa ne najdem ničesar. Ginekolog mi je sicer povedal, vendar ni bil 100% siguren, potem pa ga nisem več spraševala. Sedaj se bližam porodu pa me je začel malce firbec.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2007 8:49:42   
martinuška
Alberta, spol otroka zapišejo v materinsko knjižico po porodu na stran, kjer so podatki o otroku. Informacije o spolu otroka, ki jih dobiš v času nosečnosti, so tako ali tako bolj okvirne.

(odgovor članu Alberta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2007 9:25:13   
tanjaDi
Meni za prvega otroka je 2x vpisal v materinsko in sicer tam kjer zapisuje podatke o UZ. Bil je 100% pa najbrž jih je zato vpisal.
Zdaj ko pa sem drugič noseča, mi na zadnjem UZ ni mogel 100% zatrdit kaj bo, povedal mi je samo kam se bolj nagiba in tudi zaradi tega ni nič zapisal.

LP

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?