Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kdaj spet M po končanem dojenju 14.11.2006 19:11:52
livia
Naša pupa se je pri 6m odločila, da se ne bo več dojila. Zdaj že en mesec ustrajam vsaj pi jutranjem dojenju, vendar počasi mleka zmanjkuje in ga je zdaj le toliko, da dvakrat pogoltne. Zanima me kdaj ste dobile mestruacijo, ko ste nehale dojiti. Jaz je namreč še nimam. Pa ne vem ali sem spet ali še pride. LP
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 14.11.2006 20:10:21
sjug
To je povsem individualno. Pri meni se je pojavila šele sedaj po 15 mesecih, ko sem končno prenehala dojiti, pri moji sestri pa še krepko med samim dojenjem. Tako da ni pravila. Lahko pa zanosiš, tudi če še nimaš M, je pa seveda ovulacija.
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 14.11.2006 23:13:16
ona
Jaz sem tamalo dojila 19 mesecev in M dobila 7 tednov po porodu in jo imela celo dojenje .Ja,to se samo meni lahko zgodi,sem bila prav jezna,ker sem bila sigurna,da jo ne bo še en čas! Pri sinu pa,ki sem ga dojila 3 mesece,sem pa M dobila šele 8 mesecev po porodu,se pravi 5 mesecev po prenehanju dojenja Pravila ni,smo pač različne
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 22.11.2006 14:41:42
Morgaine
Jaz sem jo dobila 6 mesecev po porodu! Moja punčka bo stara eno leto, še vedno se dojiva in moja M je zelo neredna. Je vmes tudi tri mesece nisem imela.
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 22.11.2006 21:19:15
ČebelicaMaja
Jaz sem jo dobila takoj naslednji mesec, ko sva se nehali dojiti... tudi če dojiš samo zjutraj, to vpliva na M...no, vsaj pri meni je. Ko sva povsem prenehali, pa je prišla...
RE: kdaj spet M po končanem dojenju 22.1.2007 12:54:55
***pika***
Vrnila se je prej kot v 3 mesecih po porodu. Še vedno polno dojim - je pa neše dete že začelo spati po 6-7 ur na noč. Mogoče je to spodbudilo vrnitev M.