Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 18:20:36
|
|
|
|
dejčka2
|
Moja pupa se mi je prvič nasmehnila stara točno 24 dni, med previjanjem in ljubčkanjem trebuščka, seveda nerabim opisovat občutkov.
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 18:21:24
|
|
|
|
total
|
Star eno 3 tedene
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 18:36:05
|
|
|
|
rikica
|
Nekje 6 tednov.To mi je blo tako lepo,da sem se ful zraven.Lp
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 18:48:30
|
|
|
|
Sofi
|
Prvič se je nasmehnil pri enem tednu, toda ta nasmeh še ni bil namenjen meni, je bil pač nezaveden. Pravi nasmeh mi je namenil pri 5 tednih, ko sva se "pogovarjala" in zdaj pri dveh mesecih in pol se smeji vsak dan, največ zjutraj. Čakamo pa še tisti glasni smeh, ko ga slišiš tudi v drugo nadstropje... Zakaj se ponoči v spanju smejijo, v zavednem stanju pa ne pa ne vem. LP
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 19:25:46
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Meni je namenil najlepši (1. zavedni) nasmeh 24.maja in to pri fotografu. Žal ga nismo uspeli ovekovečiti. Star je bil pa en mesec in 20 dni. LP Tina
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 20:18:06
|
|
|
|
Ninica
|
Mislim, da tam nekje okrog 6. tedna.
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 21:06:14
|
|
|
|
Kinokija
|
Včeraj, pri starosti 1 mesec in 2 dni, oz. pribl 5 tednov. Sva se pogovarjali, pa je raztegnila usteca, seveda ni šlo za glasen krohot Prej sem bila nekaj slabe volje, ker se je jokala skor 1 uro zaradi krčev, ampak ko se je nasmejčkala, pozabiš na vse tegobe in dobiš spet moči za vse naprej in nazaj.
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 21:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Okrog 6 tedna.
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 22:14:57
|
|
|
|
SashaB
|
Prvi nasmehci so bili že takoj ko sva prišla iz porodnišnice. Seveda so bili to refleksi, ampak je bilo vseeno srčkano. Tako v spanju kot kadar je bil buden. Drugače pa prvi pravi nasmehi tam pri enem mesecu. In še danes, ne glede na to koliko sem utrujena in koliko mi primanjkuje spanca, ko se nasmehne pozabim na vse ostalo...
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 22:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,tudi naša se nam je prvič nasmehnila pri prib.1mesecu.V spanju se ful smeje na glas,pa ko zaspi na zizi se tudi smeje kar z bradavico v ustih. Se pa tudi reži za vsako neumnost,ki ji jo naredimo.Bolj ko smo neumni,bolj se reži!!Da ne govorim,kako se je danes režala na ves glas,ko smo jo kopali in je čofotala z vsemi štirimi,da je bila poplava v kopalnici! Najlepše nasmehe pa dobi starejša sestrica...In jaz ob 4.zjutraj,ko bi se ona pogovarjala,meni pa ni lih do debate.
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 20.10.2005 22:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,stara je pa 4.mesece.In včasi jo kar vidim,kako ji gledajo iz učk,kako bi ona kaj ušpičla!
|
|
|
|
RE: kdaj so se vam 1. nasmehnili? 21.10.2005 8:04:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri štirih tednih se mi je prvič zavedno nasmehnil. Normalno, da sem jokala kot dež Zdaj je star štiri mesece in le z njegovim smehom si polnim baterije!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?