Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2008 14:22:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:23:28
|
|
|
|
vesel
|
MOja hči se je obrnila na glavo pri 34t. nč bat!!
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:24:13
|
|
|
|
špelin@
|
Uf, kako je to različno Moja velika pika je ves čas dobesedno sedela na riti in se tako tudi rodila. Mala pika je nekajkrat zamenjala položaj in je obstala na glavi nekje po 33. tednu. Mali pikec, ki ga trenutno prenešam v trebuhu, pa se vrti kot vrtavka - na morfologijo je bil na ritki, na samoplačniškem UZ pri 24.-25. tednih je bil na glavi, nato sem čutila, da je prečno, zdaj pa sploh več ne vem
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:24:23
|
|
|
|
gaya24
|
Men se je pri 28t, moji kolegici pri 34t. Mislim, da ni panike tam nekje do 38t.
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:27:16
|
|
|
|
novopecena
|
mali ima do zadnjega dneva čas da se obrne. tudi če bi bil že na glavo se bi lahko zadnji hip obrnil-ne skrbi če se ne bo sam obrnil ti ga bodo probali ročno spravit v pravi položaj
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:45:20
|
|
|
|
slovenka
|
Anonimna, jaz sem enako noseča kot ti, pa mi tudi v glavnem sedi notri. Zdravnica mi pač redno spremlja lego, upam, da se obema ob pravem času pikici obrneta navzdol.
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:48:36
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nas mali se je ze obrnil na glavo (mislim, da tam po 20. tednu) in nekaj casa vztrajal v tem polozaju. Potem pa se je premislil in se spet raje vsedel. In tako je ostal do konca. Ce ima prostor se lahko obrne tik pred koncem.
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 14:58:20
|
|
|
|
Paštetka
|
mOJA SE JE PROTI KONCU. Mi je pa G rekel, ker je bila nagnjena malo bolj po desni strani, da moram čim več na D boku ležati, da jo potem pritiskam in silim, da se obrne, ker ji ne paše položaj. Pa se je po parih dnevih res.
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 15:04:55
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm v 27. tednu pa je naš fantek že nekaj časa na glavi. ampak tko kot punce pravijo - še zadnji dan se lahko obrne nazaj na ritko...
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 16:14:35
|
|
|
|
timika
|
se mi ni do 37. tedna, ko se je odločil, da bi rad ven . Če na kaj, potem nisem do 28. tedna, ko me je gin. soočila z dejstvom, da je lega delno nožna, nikoli pomislila, da bom imela CR. Pa na koncu ni šlo drugače, je mali prehitel celo Pušenjakov obrat in je bil, četudi zaključen s CR, lep porod. Srečno.
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 21:18:27
|
|
|
|
noe
|
Tudi meni se je Živa obrnila "šele" v 32 tednu.
|
|
|
|
RE: kdaj so se obrnili na glavo? 27.3.2008 22:00:01
|
|
|
|
lojzika
|
Tudi če se ne obrne lahka rodiš brez CR
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?