|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sedeti spredaj??
3.1.2008 11:13:44   
anita1984
zanima me kdaj lahko sedim spredaj in ne več zadaj ob jajčki/avtosedežu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 11:15:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anita1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj sedeti spredaj??
3.1.2008 11:16:59   
natasaom
midva sva tud skoz spredaj sedela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 11:26:49   
Spark
Mi tudi. Nikoli nisem sedela zadaj ob lupinici. 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 11:27:11   
jaša2
jaz nikoli nisem zadaj sedela, edino ko smo šli iz bolnice. drugač pa nikdar.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 11:32:14   
tisa80
Jaz tudi nisem zadaj sedela.vsedi se spredaj in to hitro,ker če ne, boš priklenjena zadaj ker boš otroka s tem razvadla in bo hotel da skoz zraven njega sediš.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 11:43:53   
Anonimen
Jaz sem sedela zadaj zraven nje malo preden je šla v drug avtosedež, torej dobrih 9 mesecev, pa ni bilo nobenega problema potem, ko sem se preselila spredaj.
Je pa precej polivala kot novorojenček in sem bila pri njej zaradi tega, potem sem se pa kr navadila, tako da sem se mogla kar prisiliti, da sem začela spredaj sedeti. user posted image
Eh, prej ko slej se mame vsega navadimo in odvadimo otroke tudi dojenja in spanja v skupni postelji, če ne prej, ko pridejo v puberteto. user posted image

(odgovor članu tisa80)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 11:46:26   
Felicity
Pri nas - od prvega dne dalje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 11:47:10   
Naja31
Nikoli nisem sedela zadaj skupaj z dojenčkom.
Pazi da se otrok ne navadi,da si skoz zraven, ker boš potem lahko  imela cel cirkus, ko se boš želela spredaj peljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 11:52:00   
lukec
Jaz sem sedela zadaj zraven nje malo preden je šla v drug avtosedež, torej dobrih 9 mesecev, pa ni bilo nobenega problema potem, ko sem se preselila spredaj.

Enako, sicer smo ga preselili v začetku 8. meseca ampak brez kakršnihkoli problemovuser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 12:12:37   
Ninica
Tudi jaz nikoli ne sedim zraven, no zdaj včasih sedim zadaj pri starejši, ker imamo na sprednjem sovoznikovem sedežu naštimano lupinico (seveda airbag izključen), pa pač drugje nimam mestauser posted image .

LP, Ninica

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 12:22:26   
marelicaa
Jaz sem tudi zadaj sedela. Če je bila kakšna daljša pot sem ga zabavala z različnimi predmeti, da mu ni bilo dolgčas in ni tečnaril. Kadaj sem se presedla spredaj aploh ne vem, ker ni bilo nobenih težav, še fino se mu je zdelo.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 13:15:02   
Bonnie_RR
Js sem zadaj sedela samo ene 2x na začetku, potem pa ne več. V svojem avtu sem pa tako imela jajčko spredaj na sopotnikovem sedežu in sem ga lahko videla.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2008 13:37:54   
ana b
Mi vozimo lupinico na sprednjem sedežu vedno. Torej je zraven tisti, ki vozi, drugi pa zadaj s triletnikom user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2008 14:01:06   
tančica
Jaz sem vedno sedela zadaj z njim ker drugače je bil jok in stok, torej do 9meseca. Pred dobrim tednom smo pa kupili avtosedež in od takrat sedim spredaj, tamau pa ful uživa v stolčku sploh k vidi očija pa mamico spredaj, da ne govorim da takoj zaspi v stolčku hehe. Če je tvoj priden sam v lupini zadaj, sedi kar spredaj....ne oziraj se na druge, delaj po občutku...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2008 14:06:46   
Anonimen
Jaz nisem sedela zadaj, ker sem velikokrat avto vozila sama, pa bi bil takrat potema problem. No, saj je vseeno bil.user posted image

(odgovor članu tančica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2008 14:47:51   
Naja30
Vzadaj sem sedela, dokler je bila v lupinici. Se mi zdi kar prav, da imaš otroka na očeh, no meni je bilo tako boljše. Ko je dobila večji sedež, pa sem od začetka sedela spredaj. Po moje se nima kaj razvadit, saj ko je sedež večji, gledajo naprej in jim je bolj zanimivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2008 21:27:40   
Suzy.
Pri hčerki sem sedela zadaj stalno, vsaj dve leti. Zdaj, pri tamalem, je pa zadaj med dvema avtosedežema prostora za pol moje riti. Pa se prav paše spredaj vozit.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.1.2008 21:41:58   
Anonimen
Jaz tudi sedim zadaj. Med drugim tudi zato, ker ni prostora spredaj. Bi imela kolena čisto v armaturi in naslonjalo kot v 1. razredu.

Kaj imam samo jaz tako majhen avto? Ali tako veliko lupinico?!

Selila se bom naprej, ko bo imela večji sedež.

(odgovor članu Suzy.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.1.2008 21:46:20   
Anonimen
Sedim spredaj od prvega dne. Hvala bogu, da sem majhna in nimam nog v armaturni plošči, imam pa naslonjalo sedeža kot v prvem razreduuser posted image  Sedim tako kot bi kol od metle požrlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.1.2008 21:58:45   
Majchi
Pri nas je kakor kdaj. Večinoma se voziva same, pa ni nobene panike, tudi od začetka je ni bilo.
Če smo skupaj, sedim spredaj. Če je sitna, se presedem zadaj in jo pač mal zabavam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.1.2008 22:09:54   
MADMAX
Jaz sem sedela večinoma časa do 9 mes. zadaj, da sem mu delala družbo, spredaj sem sedela , ko je spal. Sedaj ko je v avtosedežu pa sedi spredaj, bom pa sigurno sedela še tud zadaj.
Će sva se pa vozila sama sem ga imela spredaj v jajčki.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.1.2008 22:57:25   
viv_
Vedno sem sedela spredaj, pri obeh, ker:

1. sem jih veliko prevažala sama
2. ko je prišla ta druga itak zadaj ni bilo več prostora za mojo rit (pa ni velika user posted image ), ker je bil tam že en avtosedež, v ta drugem avtu imamo pa v drugi vrsti tako ali tako samo dva sedeža.

Z vožnjo nikoli ni bilo težav, pa smo delali res dolge fure.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.1.2008 23:26:09   
ŠpelaP
Pri prvem sem nekaj časa sedela zadaj. Pa ko zdaj pomislim za nazaj, bi bilo čisto ok, tudi če ne bi sedela poleg. Zdaj pri drugi pa samo na poti iz porodnišnice in potem še enkrat, pa so mi takrat skoraj noge odpadle zaradi tesnobe. Saj zdaj ob dveh avtosedežih zadaj ni prostora še za mojo rit. 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?