Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 15.5.2006 22:34:39
|
|
|
|
poliloni
|
Pri nas je ta mal prvih pet mesecev v vozičku prespal, tako, da je bil ves čas v košari - proti koncu smo mu dno morda 2x dvignili (pri PP je to mogoče), še potem ko je bil v športnem je bil kar še cel mesec bolj v ležečem oz pol ležečem... Kdaj smo ga pa popolnoma dvignili se pa ne spomnim Ker je več ali manj vedno spal v vozičku.....
|
|
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 7:40:50
|
|
|
|
Ninica
|
Naša je pri 6 mesecih že sedela v vozičku, čez en teden je pa že sama sedela, brez opore.
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 7:54:26
|
|
|
|
benika
|
Benjaminu smo v pol sedež položaj nastavili voziček pri 4 mesecih, čisto v sedeč položaj pa pri 6. mesecu.
|
|
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 7:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekje pri petih mesecih. Poskusi pa boš videla, če je že pripravljen na to.
|
|
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 8:54:26
|
|
|
|
renan
|
nas se je nekje po tretjem mesecu zacel voziti v sportnem vozicku v lezecem polozaju. zdaj je star 4 in pol in prestavim mu vozicek v malo vzdignjeno vzglavje, ko mu postane dosadno lezati. cez cas cas se zmerom zleze dol, ceprav bi rad videl, kaj se dogaja okrog njega. Lp, Renan
|
|
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 9:02:39
|
|
|
|
rija
|
Mi pa koška na vozičku sploh meli nismo, tako, da je bil od rojstva naprej v športnem, spuščenem, v vreči....Pri treh mesecih pa smo ga prestavili v vozek, ki ima sedežni del, če ga daš v ležeči položaj, podoben lupinici in otrok napol sedi. Mali uživa sto na uro, sploh v trgovinah, ker ima dober razgled in vse vidi..... V prav sedeči položaj pa ga glede na omenjeno še ne bom forsirala.
|
|
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 9:24:56
|
|
|
|
kati*
|
pri približno 4m sem mu malo dvignila ležišče, pri 6m pa je že čist dvignjeno
|
|
RE: kdaj sedeči položaj v vozičku 16.5.2006 13:34:58
|
|
|
|
arielca
|
Pri 4m smo jo dali v polsedečega, pri 5m pa sedi. Se je pa sama začela dvigovat in protestirat, če ni bilo dovolj v sede.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?