|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se otrok obrne
31.5.2010 10:15:57   
Anonimen
Ojla
Moj malček je bil ze na morfologiji obrnjen na glavco.In takrat je zdravnica rekla da bo vrjetno ostal tako,no čez 4 tedne na pregledu pa ugotovimo da je na ritki.Zdaj sem v 31 tednu in imam čez 4 tedne spet ultrazvok da vidimo če se je ze obrnil.Zdravnica je rekla da če se ne bo da me bo dala na zunanji obrat.
Do katerega tedna pa ima otrok čas da se obrne,vrjetno da večji ko je mansa je moznost da se obrača?
Kako izgleda obrat v ljubljani?Če ne rata je rekla da bo potem vrjetno carski rez,ker prvi otroček je imel 4kg in tudi ta bo menda kar velik.
Mal me je strah vsega skupaj,prvi porod je bil konec v 3 urah sicer teden čez rok.Upam da se obrne in da grem normalno rodit.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se otrok obrne
31.5.2010 10:21:49   
Taddy78
Sicer za prejšnje UZ-je ne vem, ampak naš je bil od morfologije do konca skozi obrnjen na glavo (no, če se je vmes kaj obračal, pa ne vem)...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2010 10:42:15   
babylove
Moja dvojčica se je do 8. meseca obračala, pa ni mogla imeti ravno dosti manevrskega prostora glede na to, da sta bila dva notri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2010 11:09:12   
Martinčka
Anonimna če boš malo pogledala po starejših temah boš našla odgovore ki jih iščeš... če pa povzamem jaz iz prejšnjih debat: otrok se lahko obrne do zadnjega dne pred porodom! tudi zunanji obrat ne pomeni da bo uspešen, oziroma se lahko ti tudi odločiš da ne greš na zunanji obrat ker takšen poseg prinaša malo tveganja s seboj... otroček še ima čas, res pa je da manj ko ima prostora težje se obrne... jaz sem v 34 t in je naša pupa danes prečno... včeraj se mi je zdelo da je bila na ritki... skratka še imaš čas... v 38t se pa lahko začneš malo obremenjevat s tem če ne bo prav obrnjen in se greš dogovarjat za obrat ali CRuser posted image ...

Vem da ni prijetno, tudi jaz si želim naravno rodit in čakam vsak dan da se obrne na glavico in upam da to dočakamuser posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2010 11:48:42   
marantz
Sej ti je Martinčka vse povedala user posted image user posted image , jaz bi dodala samo še to: Glede  na dejstvo, da je to tvoja druga nosečnost, pomeni da je maternica že bolj raztegnjena in je možnost obračanja večja. Meni je ginekolog dan po PDPju, tik pred CR, opravil še zadnji UZ. Rekel je, da je možnost da bi se zadnji dan obrnil zelo majhna, ker sem prvorodka :) 

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2010 16:39:28   
anckabancka
Jaz sem 4. noseča in sem v 34. tednu, pa mali še veselo sedi na ritki. Mi je rekel G, da se ponavadi nekje do 37 tedna obrne. Tretji otroček je bil tak čas tudi še na ritki, pa se je kasneje obrnil.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2010 9:57:43   
slovenka
MOja pupa je sedela do 36. tedna, šele na pregledu v 37. tednu je bila obrnjena navzdol. Sem pa vedela, kdaj se je obrnila, ker so me bolele mišice na trebuhu 2 dni. Ta drugi pa je bil že na morfologiji na glavi.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2010 21:46:12   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

naš je bil od morfologije do konca skozi obrnjen na glavo

Enako v 1user posted image in sedaj v 2user posted image tudi.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2010 23:56:23   
majabar
Moj je bil na morfologiji v 23. tednu na glavici in upam, da bo na koncu tudi:).

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2010 12:55:28   
dreamhorse
Moja se je obrnila v 25 tednu in do konca ostala tako.. In tudi jaz sem čutila, kdaj se je obrnila, ker me je tako bolel trebuh, da joj

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2010 14:13:52   
Ploha
Sem v 36 tednu in jutri grem na ZO. No bolj bo to pregled, posvet in potem se bodo odločili. Glede na to, da imam preveč plodovnice in da čutim, da se še fuul obrača in da je vsako uro drugače obrnjen, upam, da bojo še malo počakali....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?