|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 16:06:25   
Teya
z dragijem sva se odločila za samoplačniški UZ v Črnučah, saj bi rada imela spominček na video kaseti....
zanima me, kdaj, v katerem tednu, se otročka najboljše vidi....
lep dan vsem! :rozica:

:nosecka:&:duda: 16 1/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 16:07:55   
dory
Jaz sem pri 13 tednih vidla lepo celega...rokice,nogice,glavo,trup..vse se je tok lustno vidlo...v 16.tednu ni bilo vec za razlocit...je pa pomoje odvisno od vsake posebej..

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 16:22:06   
Seven*
V 21. tednu je najboljse.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 16:38:46   
mika
v 20 tednu imam posnet uz in moja :duda: zeha.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 16:41:46   
pravljica
jaz sem bla v 21. tednu...bi lahko bila kak teden prej se mi zdi

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 17:23:26   
Anonimen
Jst sm ga tud najbolj vidla v 12 tednu na nuhalni. Pa potem v 20 tednu ravno tako. Kasneje je že prevelik.

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 18:30:29   
eva1
Jaz sem bila v 19 tednu, pa se je še zelo lepo videlo!!! V 28 tednu pa že moraš imeti nekaj domišljije, ker se že slabše vidi! Jaz ti predlagam, da greš okoli 20 tedna!
Lp, Eva in :duda: Luka

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 19:36:34   
Teya
hvala vam, zlate ste...:rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj se najboljše vidi?
8.3.2005 21:21:45   
Pia73
Jaz imam posneto v 12t, v 16t in v 20t. Ima moja G to možnost in kar nadaljuje snemanje,... Definitivno se najbolje vidi v 12t. To pove tudi moja G na kaseti. Pa moj mož je ravno včeraj, ko sva bila na UZ v 20. tednu rekel, da je ona samo v 12. tednu res kaj videl. Tako, da pohiti. Pa fajn je, če imaš poln mehur, ko greš na UZ.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj se najboljše vidi?
9.3.2005 12:38:55   
Romcka
hi Teya..ravno vceraj sem bila v Crnucah (a gres k dr. Mihelic?) samo sem sla na samoplacnisko mofrologijo (to pa se dela od 20-22 tedna)...bejbi se po moje sicer bolje vidi prej, ker je bolj mali..samo men je bilo tak fajn, ko je pol urce razlagala vse kje je kaj..od malega srceka, ledvick, prstekov, mozganckov in hemisfer...tale G je fantasticna....mi je full polepsala 8.3., pa se spol je povedala...in ker ni bla prvic prevec sigurna..smo vsake toliko gledali, ce se kje kaki luli vidi....
uzivaj pri njej FULLL
R

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj se najboljše vidi?
9.3.2005 14:02:48   
Teya
hvala Romčka...tok lepega ste že povedale o tej G, da že prou komaj čakam, da jo spoznam ;) seveda pa ne tako zelo, kot komaj čakam, da spet vidim malo pikico...
eno vprašanjce zate...kaj morfologije na naredi tvoj osebni G ? je treba it samoplačniško ? kr če je tko, je potem čist glupo, da hodim zdaj na samoplačniški uz, ko pa se že bliža morfologija....
hvala še 1x,
mej lep dan! :rozica::rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?