|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj samostojno jesti?
7.6.2008 14:47:22   
butt3rfly
zanima me, kdaj približno naj bi mali začeli samostojno jesti? nimam v mislih packanja, mazanja stolov, samega sebe in podobno, ampak kar konkretno bolj kot ne samostojno jestiuser posted image jst mojemu še vedno devam sama žličko s hrano v usta, sicer pa ga poskušam navadit, da bi počasi skapiral, da je žlica za v uste ne pa za tepež mize in mameuser posted image kekse, kruh, banane in podobno zna sam jesti, ko mu pa dam krožnik pred njega, pa sicer z velkim veseljem seže vanj in packa, da adijo. v usta si pa iz krožnika še nikoli ni dal sam hrane.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj samostojno jesti?
7.6.2008 14:50:20   
Naja30
Uh, tvoj ima še čas. Moja je stara 18m in ji je treba še pomagat. Sicer lepo sama poje tudi npr. jogurt iz lončka, ampak malo tudi paca zraven (ker je treba tisto kapljico, ki pade na mizo, še malo razpacat user posted image ) po mizi in po sebi (večinoma po laseh user posted image ). Jo pa kar pustim, da sama poje, na koncu pa ji pomagam zadnje žličke. Edino juhico ji pa še jaz dajem.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2008 14:58:49   
Anonimen
zanima me, kdaj približno naj bi mali začeli samostojno jesti?

Vsak ob svojem casu...user posted image .

Ne, resno, nikamor se ti ne mudi. Pri malo manj kot treh letih se vedno ne poje vseh obrokov sama, ker veckrat enostavno nima casa jest in jo lovimo z zlico naokrog.

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 15:10:16   
butt3rfly
no, sej nism mislala popolnoma samostojno hranjenje. moja kolegica ma isto starega sineka pa mali tko lepo papca s svojimi rokamiuser posted image ko sm jst z mojim to probala, si je tak mende mislu,da neki ni vrediuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2008 15:13:06   
Anonimen
Aha to...user posted image .

Drugace pa vsak ob svojem casu. Ti samo uzivaj z dojenckom :).

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2008 15:23:43   
mateyka
butt3rfly, midve mava na isti dan rojene pikce user posted image naša je ista kot tvoj - paca. + misli, da hrana paše na glavo in ne v glavo user posted image mogoče so na ta dan rojeni extra packači? user posted image
edino kar nam uspeva je, da koščke jabolk iz kompota ene 8x da v usta iz krožnika. samo potem pogrunta da se to da fajn stisnit in dela kašo iz tega ter se maže po obrazu in glavi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2008 18:13:28   
ThinkPink
HI!

Moja pri skoraj 10m je enaka "packa mejkrca" kot tvoj. Je pa finta, da zadnje čase sploh več noče, da jo hranim. Pusti me prvih nekaj žličk, potem pa hoče jesti sama z rokami. 3/4 vsega tako namesto v ustih konča v laseh, na stolčku, na meni, na njej, na steni. Se bo že naučila, saj pridno trenira. Jaz ji pustim, da paca sama in se zamoti, jaz pa zraven še kakšno žličko zašibam v usta, pa je.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2008 19:58:34   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

butt3rfly, midve mava na isti dan rojene pikce user posted image naša je ista kot tvoj - paca. + misli, da hrana paše na glavo in ne v glavo user posted image mogoče so na ta dan rojeni extra packači? user posted image
edino kar nam uspeva je, da koščke jabolk iz kompota ene 8x da v usta iz krožnika. samo potem pogrunta da se to da fajn stisnit in dela kašo iz tega ter se maže po obrazu in glavi user posted image user posted image

:D he, pa res! šele zdele sm opazla, k si omenlauser posted image midva z mojim sma na to packarijo pomislala, ko smo belili kuhinjo. stene sma po beljenju prebarvala še s posebnim lakom. in ker mali hrano dobesedno meče okoli sebe, sm ful vesela, da lahka steno kar s krpo pobrišem. drugače bi mela na steni jedilnik zadnjih nekaj mesecevuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Silvestrovo
Janjikaaaa

Kje boste preživeli Silvestrovo?

Doma (78%)

V hotelu (1%)

V tujini (4%)

V počitniški hišici/koči (4%)

Pri prijateljih/sorodnikih (14%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!