|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj sadje in kdaj zelenjava?
2.8.2007 12:47:13   
tančica
Z mačkom jeva že babano, jabolko, korenje, bučke. Sedaj me pa zanina kako vi ločujete sadne obroke od zelenjavnih. Če imamo 5 obrokov, ali za glavne ponudite zelenjavo, vmes pa sadje. Recimo zjutraj mleko, naslednji sadje, potem zelenjavni (kao kosilo), potem sadni in mleko za večer ali kaj drugega. Ali pa sploh ni važno kdaj kaj ponudimo?
Zanima me še to ali se krompirček najprej ponudile samega ali ste takoj začele mešati. Kaj pa za večerni obrok - rižolino, kako se to naredi (samo riž z mlekom?)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj sadje in kdaj zelenjava?
2.8.2007 13:00:10   
ally1
Pri nas imamo 5 obrokov. Zjutraj in zvečer je pri nas skoraj obvezno mleko (adaptirano), saj ob flaši največkrat že zaspi. Dopoldne mu dam kakšno skutko zmešano s sadjem ali pa greskota(gresolino, frutolino,itd...), za kosilo pa največkrat zelenjavni obrok krompir, buške, korenje z malo dodanega mesa (piščanec, teletina ali puran), popoldne pa zopet sadje ali kakšna skutka, če pa gremo kam pa za vmes vedno vzamemo kakšen frutek ali pa banano.
Če boš šele začela z GH mu najprej dajaj samo krompir, da vidiš če je kaj reakcije, potem pa začni posotpoma mešati. Rižolino mi mešamo samo z vodo, nič z mlekom.

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu tančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2007 13:51:43   
nuala
Malčku ponudi:
- zjutraj mleko ( ali z dodatkom npr. riževih kosmičev )
- sadje za malico
- zelenjavo ( s krompirjem ali rižem ali polento,... ) za kosilo
- mleko za malico
- "lino" za večerjo

Ti pe le pojej kaj bolj konkretnega.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2007 14:08:43   
Putka
Kakor se mi je dalo kuhat. Če sem za nas odrasle zelenjavo delala, je še mala dobila. Včasih sem samo na hitro banano pretlačila, kak piškot not zdrobila.. Nič komplicirat, za začetek je pa res vseeno. No, če je zvečer edini obrok gosta hrana, potem je fajn, da otroka zasiti in ni ponoči lačen.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2007 18:03:28   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: nuala
- zjutraj mleko ( ali z dodatkom npr. riževih kosmičev )
- sadje za malico
- zelenjavo ( s krompirjem ali rižem ali polento,... ) za kosilo
- mleko za malico
- "lino" za večerjo

Ja, tudi jaz sem nekako tako delala. Krompir sme dala prvič skupaj z bučko, se mi zdi. Je pa vseeno, tudi če daš samega.

Rižolinote pa delaš tako, da kupiš riževe kosmiče in jih pripraviš z mlekom ali pa kar z vodo, če rižolino že vsebuje adaptirano mleko (to piše na škatli).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?