Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj sadje in kdaj zelenjava? 2.8.2007 13:00:10
|
|
|
|
ally1
|
Pri nas imamo 5 obrokov. Zjutraj in zvečer je pri nas skoraj obvezno mleko (adaptirano), saj ob flaši največkrat že zaspi. Dopoldne mu dam kakšno skutko zmešano s sadjem ali pa greskota(gresolino, frutolino,itd...), za kosilo pa največkrat zelenjavni obrok krompir, buške, korenje z malo dodanega mesa (piščanec, teletina ali puran), popoldne pa zopet sadje ali kakšna skutka, če pa gremo kam pa za vmes vedno vzamemo kakšen frutek ali pa banano. Če boš šele začela z GH mu najprej dajaj samo krompir, da vidiš če je kaj reakcije, potem pa začni posotpoma mešati. Rižolino mi mešamo samo z vodo, nič z mlekom.
|
|
RE: kdaj sadje in kdaj zelenjava? 2.8.2007 13:51:43
|
|
|
|
nuala
|
Malčku ponudi: - zjutraj mleko ( ali z dodatkom npr. riževih kosmičev ) - sadje za malico - zelenjavo ( s krompirjem ali rižem ali polento,... ) za kosilo - mleko za malico - "lino" za večerjo Ti pe le pojej kaj bolj konkretnega.
|
|
RE: kdaj sadje in kdaj zelenjava? 2.8.2007 14:08:43
|
|
|
|
Putka
|
Kakor se mi je dalo kuhat. Če sem za nas odrasle zelenjavo delala, je še mala dobila. Včasih sem samo na hitro banano pretlačila, kak piškot not zdrobila.. Nič komplicirat, za začetek je pa res vseeno. No, če je zvečer edini obrok gosta hrana, potem je fajn, da otroka zasiti in ni ponoči lačen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?