|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prvi znaki?
17.9.2007 11:12:18   
čbela
pozdravljene...sem nova tukaj...ampak prebiram pa že dolgo.....
user posted image  sem imela 31.08....(se pravi sem imela med 12.09 in 16.09 plodne dneve.)če sm si prav izračunala, namreč user posted image imam zmeraj zadnjega v mesecu.......z mojmu sva .....upam da bo kej....user posted image
kdaj bi bili prvi znaki?ali res čakam do 30.09....user posted image

lep pozdravček vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prvi znaki?
17.9.2007 11:25:44   
gajka
Počakaj do izostanka user posted image , naredi test in boš videla. Nikar se ne zanašaj na nobene znake, ker si v preveliki želji včasih preveč domišljamo.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 11:31:06   
andreja2000
čbela user posted image  lepo pozdravljena med nami.user posted image
Veš,z temi znaki je pač bolj tako,tako.Jaz sem jih zelo dostikrat imela takoj po O,pa se je izkazalo,da je bila na delu le psiha.
Žal,je treba na rezultate še malo počakat,saj so znaki lahko podobi kot pred user posted image  ali če si user posted image .
Ti pa seveda močno stiskam pesti in ti želim,da zagledaš user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 12:58:04   
koala
Z zanki je tako jaz sem jih imela že vsaj 10X, pa sem zdaj prvič noseča. Veliko naredi tudi velika želaj po otročku. Počakaj do izostanka tečke in naredi test. Pa veliko sreče in močne pestke da vama je ratalo.

In seveda doborodšla med nami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 13:23:33   
Inigo
hja, tudi jaz! imela sm skoraj vse znake... ampak psihe, ne otročka user posted image tudi zdaj jih imam... ampak moramo počakat do 20.9, če se user posted image prkaže... ČE! upamo, da se ne bo user posted image

upam, da so znaki le znaki, ne le psiha! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2007 13:27:39   
tosja
Par let so bili prisotni - vsaj vsak tretji mesec user posted image  user posted image  user posted image

Sedaj, ko sem user posted image , pa jih ni! user posted image  user posted image  user posted image

Naj se ti uresniči user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2007 14:40:07   
čbela
ja jaz upam da bo kej...upamje je:)

upam da sm prav zražunala o. imela sem tudi izcedek bel, gost, malo sluzast:)

lp

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2007 16:22:47   
Inigo
ja, mogoče pa res! držim pesti! user posted image ti pa zame, hehe user posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2007 19:45:21   
koala
Pri O mora biti izcedek prozoren in vlecljiv, nekako tako kot jajčni beljak, gost bel izcedek pa se ponavadi pojavi po O. Samo tako za informacijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2007 20:04:35   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Par let so bili prisotni - vsaj vsak tretji mesec user posted image  user posted image  user posted image

Sedaj, ko sem user posted image , pa jih ni! user posted image  user posted image  user posted image

Naj se ti uresniči user posted image  user posted image

se podpišem pod ta post...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2007 21:36:09   
Sunny_Dream
Jao ti znaki... jst tut čakam pa se mi zdi (najverjetneje samo dozdeva) da mam kr vse po vrsti... od čudne napetosti v spodnjem delu trebuha, do povečanih dojk... Sem si rekla da ne bom non stop psihirala a sm al nism, pa kot da ne morem drugač kot da mislim na to.. pol pa maš psiho!user posted image

Jst sm danes na 27. dnevu cikla (tečka rdečka ponavadi (99%) prirjove na 26. dan) pa sm se odločla da še počakam kak dan preden se spustim v testiranje... za vsak slučaj

Držim pesti za vse nas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2007 21:46:30   
Inigo
Sunny_Dream tudi zate držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2007 8:42:20   
čbela
včeraj sem imela prozoren izcedek lepljiv.....samo mojega ni bilo:(
prosim pomagajte mi:se pravi če sm imela po izračuni 13,14,15 dan...pa včeraj to ali še velja -je še možnost za danes....???
user posted image  naj bi dobila 30.09

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2007 12:01:41   
Inigo
glede te O je zlo tko tko... lahko se zgodi, da jo imaš tudi kdaj prej ali kasneje. teoretično pa bi naj bila na sredini ciklusa. user posted image

tk, da to je zlo težko rečt, a je bla al ne...

upam pa da se tvoj čimprej prikaže in hop v postejo! user posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   isti datum M
19.9.2007 11:55:33   
Nataska
    Čbela na isti dan sva imeli M! Tudi midva sva in UPAMA na user posted image . Nimam sploh nobenih pametnih znakov, sicer me malo špika tam spodaj, druga pa nič. Sem že tolkrat delala test da se sploh ne upam več v lekarno! user posted image Bom še mal počakala pa pol šla naredit test. Upam da bo!

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?