|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj pripravljati
7.12.2008 16:53:13   
Anonimen
Ojla

Me zanima kdaj ste začele pripravljat za malo bebico.Sem v 18 tednu pa me že ima da bi vse pripravla in da bi imela vse nared zauser posted image .Se še kateri tako mudi kot meni
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj pripravljati
7.12.2008 16:56:19   
AnciM
Po 30t. Vendar to ni bilo povezano z nosečnostjo ampak časom. Ker delam v šolstvu, sem izkoristila za nakupe julij, ko sem bila frej. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 16:57:10   
Klaudia
Meni se je ful mudilo. Rok sem imela 10.10., konec avgusta sem imela že vse pripravljeno. Samo potem tisto čakanje ob pripravljenih stvareh je bilo še bolj mučno. Raje še malo počakaj...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2008 17:22:09   
Ploha
jst sm v 33 tednu, pa imam samo voziček, nekaj oblekic (neopranih in nezrihtanih), pa posteljico (brez jogija),...to je vse, pa še kakšen teden bo tako,...soba še ni zrihtana, bo med prazniki (upam),...če pa po pravici povem se mi tudi ne da nekaj skakat po trgovinah in iskat pa vse to, na začetku sem bila pa čisto navdušena, da sem se komaj zadrževala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2008 17:44:23   
danijela in taja
rok sem mela avgusta....cotke sm mal sproti kupvala....že od 3 mes naprej....pa babi tudi....opremo in ostalo.....v 7 mes.....zadnje drobnarije....v 8,5 mes....pol 1 mes prej sm prala...prpravla za v bolnico....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2008 17:46:32   
Kranjcanka
v prvi nosecnosti zelo zelo zgodaj, sedaj v drugi (30t)  pa se nisem zacela. no, tudi zato, ker veliko ze imamo.. sicer po skatlah...

lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2008 18:56:19   
jakaracman
Po 20 tedn sem malo začela gledati.Po 30 sem kaj kupila.Res vse pripravila pa sem nekje v 37 tednu.

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2008 19:04:38   
naia
sem v 30.tednu pa nimam še čisto nič (no, imam ene nogavičke, ki sem ji dobila od prijateljice), se mi zdi, da se bo proti koncu še najbolj vleklo in še ko bom šla na porodniško, že tako ali tako ne bom vedla, kaj s sabo, pa še po novem letu bodo razprodaje...tako da resnično še ne rabiš pripravljati za prihajajočega otročička, edino če te prevzamejo otroške cotice v trgovini, potem pa le kupi za svojo dušo user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2008 19:56:34   
kamilija
Oblekice 3 tedne pred porodom, no pa ostalo tudi. Voziček sem pa ze prej kupila.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2008 19:58:49   
*Junona*
Js bom jutri noseča 20. tednov in že tudi komaj čakam nakupovanje. Saj tu pa tam kupim kakšno oblekico za svojo dušo, ampak komaj čakam, da zares navalimuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2008 20:09:26   
Pacota
Jaz sem kar pocakala do 32t, ko sem zacela pocasi zbirati stvari in sem jih zbrala ravno do polnega 37t.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2008 6:53:12   
pokec3609
ma jst sem malo vraževerna do zdej sem v prvi in v drugi nosečnosti začela pripravljat stvari ko sem dopolnila 7 mesecev.
Zdej pa ne vem kako bo. Noseča sem 15 tednov, pa me tolk vleče, da bi šla po  nakupih, da se komaj zadržim.
Pomoje tokrat ne bom zdržala, če ne druzga ko bom kupovala božična darila, bom ziher tuut kaj za bebico kupla.

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2008 7:02:35   
Anonimen
jaz sm začela nekak skup dajat stvari pa tko čist okvirno pripravljat v 7 mesecu no in 2-3 tedne zatem je pa že naš škratek na svet prilezu in je mogu potem ati vse pripravit od cunjic pa do previjalne omare tko da je bil kr pridno delovenuser posted image

(odgovor članu pokec3609)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2008 8:12:20   
maja24
Jest sm šla v šoping ko sm bla noseša skor 8 mesecev,sm pa kr vraževerna glede teh stvari,zato sm pa tut tolk cajta čakala.

Ela čebela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2008 8:19:24   
tasa_m
Jaz sem noseča 26 tednov in sva na srečo dobila vse. Edino posteljce še nimava, ker se nikakor ne moreva spravit k bratrancu po njo.
Tak da midva imava pripravljeno za tamalo vse, razen kremic in tega,..to pa bomo nabavljali po novem letu..
Ma če mi vsi samo nosijo, ko pridejo na obisk, tak da NE pa jim ne morem rečt user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2008 9:56:05   
acitak
se v 36t...dobila vse (zapakirano bilo do 35 t), samo vozicek sma nabavla 1 mesec nazaj...prejsnji teden sem vse odpakirala, zdj mam skoraj vse pripravljeno, posteljica se se sestavi, cotke pa perem, likam in zlagam...se 4 t pa bo

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2008 12:06:40   
čipka
Meni se je ful mudilo.

tudi meni.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2008 15:29:24   
clara23
Jaz sem začela počasi okrog 20. tedna..vsak mesec sem kaj kupila da ni bilo potem vse na kupu

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?