Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 12:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
V pogodbi, ki jo dobite, piše kdaj se plačuje najemnina.. Se pravi, če je 21. v mesecu naprimer, pride 21. po denar. Če te ne pokliče, pokliči ti njega..
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 12:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pri nas lastnik sam pokliče, če pa prej plačamo, mi njega pokličemo, da se lahko prej zglasi za najemnino..
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 12:25:41
|
|
|
|
petra a
|
probi se zment,da jim nakazuješ denar na TRR...če ne ti bodo 1x mesečno svetili v stanovanju...je pa vseeno kdo pokliče,mislim da je bolje če ti pokličeš,te bodo jemali bolj resno in vestno
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 12:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vsem lastnikom do sedaj denar nakazovala in niso hodili ga sami iskat.
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 12:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem bila v zadnjem najemniškem stanovanju, je lastnica vsak mesec poklicala in vprašala, kdaj lahko pride, kdaj bom doma. Ni pa nikoli hotela stopit v stanovanje, čeprav sem jo povabila naprej, da ne bi stala na stopnišču, ko sem šla po denar.
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 13:21:34
|
|
|
|
Majuska
|
Pri nas smo bolj novodobni. Vsak mesec jim nakažem preko Klika dogovorjen znesek in to je to.
|
|
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 16:40:20
|
|
|
|
zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pri nas smo bolj novodobni. Vsak mesec jim nakažem preko Klika dogovorjen znesek in to je to. enako. Na plačane položnice pa napišem datum, se podpišem in mu jih pošljem enkrat na mesec. Z lepimi pozdravi In nam laufa tako že dobri dve leti, brez da mi tu visi lastnik...
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 26.1.2008 17:03:09
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Pri nas smo bolj novodobni. Vsak mesec jim nakažem preko Klika dogovorjen znesek in to je to. Enako. Lastnika sploh ne poznam Agencija pač.
|
|
RE: kdaj pridejo lastniki po najemnine? 27.1.2008 0:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Najemnino mi nakazuje od 10 do 15 v mesecu na moj ntekoci racun...poloznice ki se ne ticejo stroskov stanovanja so na trajniku.. Sploh ne vem zakaj bi najemodejalec moralhoditi v stanovanje... Bom samo sla sedaj ko bom v Slo. mal pogledat ce je vse uredu in ce se stvari ne unicujejo... Seveda se pa mislim prej najavit po telefonu in jih povprasat kdaj jim odgovarja da pridem pocekirat.. Sem jih pa celo leto pustila cisto pri miru...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?