|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj prespijo celo noč mirno
17.12.2009 22:11:55   
suzanica
Živjo, mene zanima kdaj so vaši malčki prespali mirno celo noč - brez 'jamranja', jokanja in potreb po iskanju dude. Komaj čakam, da se to zgosi še pri nas :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj prespijo celo noč mirno
17.12.2009 22:16:10   
lex
po dobrem letu ta večja dva najtamlajša je še zdaj pri letu in pol kot sovica ob 1h in hoče flašouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2009 8:23:19   
madela
Različno od otroka. Meni je hčerka spala od 3 mesece dalje celo noč,medem ko sta fanta lepo prespala noč komaj pri 3 letih.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2009 8:29:14   
viv_
Ful ful različno - ta velika je pri 4 mesecih, tamala pa pri 8 mesecih.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2009 9:10:14   
ajataja
naš pri 9 mesecih

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2009 9:20:17   
Anonimen
Naša od tretjega meseca spi celo noč.

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2009 9:28:13   
miapia
Mislim, da noben otrok ne spi trdno in kakšno noč pojamra, zajoka, išče dudo, tako da jaz tistim, ki pravijo, da spijo celo noč brez glasu, ne verjamem. Naš otrok je začel spati brez nočnega hranjenja pri 3. mesecih. Tako še danes, malo več joka v spanju sem zasledila, ko so začeli rasti zobje pri 7. mesecih. Pri skoraj 1 letu danes včasih noč prespi brez glasu, spet drugič ji je pa treba dati dudo ali pa malo čaja (ko začne jokati). Če se prebudi in ne joka, jo pustim na miru in sama zaspi nazaj.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2009 9:32:59   
pupika
Naš je star 3 leta in 3 mesece, pa se še vedno premetava, zbudi se okoli 4-5 zjutraj in naredi požirek vode pa dalje zaspi. Pred mesecom se je zbujal kakih 5-6 in pil še po flaški, ko sem mu pa to vzela, pa je definitivno boljše.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2009 9:36:09   
Belika
Naš je pri malo manj kot treh mesecih prespal celo noč. Sedaj pa kakor je, večinoma prespi, kako noč pa se zbudi za dudo in redko za piti. Le prejšnji teden je imel 3 zaporedne dni, ko se je zbudil okoli 4h in se smejčakal pa "pogovarjal" kake pol ure in bil skratka čisto na višku energije...
Načeloma pa 12 ur prespi v kosu.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 10:58:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Belika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2009 10:59:11   
Ulla80
to se jaz po dveh letih in pol tud sprašujem user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2009 12:20:14   
blazka
Kdaj otroci prespijo celo noč je čisto odvisno od posameznega otroka in od staršev, kako ga navajajo spati.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 12:28:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
18.12.2009 12:35:24   
lenca1
Pri nas je prespala celo noč, ko smo jo odvadili od dude (pri 22m). Stanje se je ful izboljšalo, pa ne vem, če je to res zaradi dude, ampak točno takrat je nekako začela spat brez prebujanja oz. ni zahtevala naju, da prideva do nje. Sedaj je od tega 3m in moram rečt, da še vedno lepo spančka, je pa res, da jo vsako noč kej slišimo (včasih malce zajokca, kej godrnja, sanja...-samo ne rabiva do nje, ker takoj zaspi nazaj). Prej, ko smo imeli dudo, pa se je zbudla in si moral vstati, da ji jo daš nazaj v usta - zdaj tega ni več in zaspi sama nazaj, brez da hodiva do njene sobice. Probajte odvadit od dude, če se le da (no nism zasledila koliko starega otroka imaš)

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.12.2009 12:48:28   
ZARA
Pri 5 tednih. Samo moja Zarkla je ekstrem.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.12.2009 12:54:20   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Pri 5 tednih. Samo moja Zarkla je ekstrem.

ZARA, se spomnim, ko sem rodila in moja pupa ni spala dlje ko do 6ih zjutraj,  ponoči pa se je zbujala, jokalaaaaaaaaa in naletim na tvoj odgovor na podobni temi, da tvoja Zara spi do 9ih. In sem si mislila, o bog a takšni otroci tud obstajajouser posted image .
Pol je pa tud naša postala uvidevnauser posted image  in je z vmesnim dojenjem, brez joka! spala do 11ih in jaz z njo. madonca, šele takrat sem začela spet živet. Prvih treh mesecev se skorajda ne spomnim

Aja še odgovor.... celo noč, brez dojenja, je prespala pri 13mesecih

< Sporočilo je popravil mika -- 18.12.2009 12:55:54 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.12.2009 13:25:36   
ALWAYS LARA
no moja tastarejša je stara 5,5 let pa še ne prespi cele noči,,oz jo izjemoma večinoma pa pride ponoč k nama :) no saj teži ne več za kej jest al pa pit.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.12.2009 13:30:49   
Hanuši
ja, to je pa res od otroka do otroka različno. Ta prva je pri enem mesecu in sicer brez stokanja v kosu od 11-12 ur, ta drugi pa je prespal celo noč pri 1,5 mesecu vendar mu moram ponoči ene 2x dudo v usta dat. Se ne zbudi, samo v polsnu gode, ko pa dobi dudo pa v sek trdno zaspi

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.12.2009 14:09:02   
mate0ja
Naša ima 18 mesecev ravno danes in mislim, da lahko rečem, da prespi celo noč. Včasih se kaj razburja, ker ji pade duda al ap hoče v tavelko pojstlo spat ampak to je vse v spanju in posledično jest tud najdem dudo al pa jo prestavim v tavelko pojstlo v spanjuuser posted image user posted image .

Pije ponoči ne, prav tako ni budna.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.12.2009 15:44:25   
x_srečka_x
Ta velika pri 3mesecih,včasih se je zbudila samo za dudo,ponoči nikoli ni pila in še zdaj ne.
Ta mlajši pa ne spi cele noči pa je 9 mesecev star.zbuja se ponoči in zjutraj ob 6ih user posted image  ali pa celo že prej,ker ta večja pa spi včasih tudi do 9ih. Za dudo se nikoli ne zbudi ker je sploh nima,on bi rad flaško user posted image
Kot so napisale čisto odvisno tudi od otroka.

LP

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.12.2009 16:00:33   
livia
Ta večja od drugega meseca dalje, ta mlajša od 8 meseca oz ko sva se nehali dojiti.
Duda je pri nas na spalki povezana s špagico in je skoz na dohvat ruke, tako da ni jamranja.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?