|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj povedati drugim??
3.1.2008 14:11:42   
Anonimen
da pričakuješ user posted image ?? to mislim domačim, prijateljem....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj povedati drugim??
3.1.2008 14:15:25   
srki
Jaz sem počakala do 3. meseca. Odvisno od posameznika, lahko tudi takoj, če tako sama želiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 14:15:36   
rozica984
Midva sva povedala dokaj pozno, po treh mesecih in pol. Povedala sva pa na božični večer, zato sva pa čakala tako dolgo. Takoj sem pa povedala moji mami in sestri, ostalim pa šele zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 14:20:01   
maska
midva sva domačim povedala takoj, ker je bila to za naju 1.N na katero sva čakala kar nekaj časa. povedala sem še svoji najboljši prijateljici, ostalim pa ne. na žalost se ni dobro izteklo tako, da mislim, ko bom naslednjič zanosila bom počakala vsaj do prvega obiska pri G.
drugače je pa to čisto tvoja osebna odločitev. lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu rozica984)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 14:27:30   
Mikica
Pred kratkim je bila podobna tema: tukaj

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 14:27:38   
Netopirčy81
tudi mi2 sva domačim + ostalim povedala po 3. mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 14:30:53   
Anonimen
Prvič sva povedala staršem takoj, ostalim pa po preteku 3 mesecev, tokrat pa sva povedala le moji mami, ostalim pa po preteku 3 mesecev.

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 14:32:01   
Anonimen
TAKRAT KO ČUTIŠ DA JE PRIMERNI ČAS

midva sva vedno povedala takoj, ker pač veselja ne znam skrivat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 14:39:16   
Jančika_
Tudi jaz sem vsakič povedala takoj. Dvakrat se sicer ni dobro izšlo, ampak jaz vseeno ne vidim ovir, da ne bi naslednjič tudi povedala takoj; sem pač človek, ki nosi srce na dlani (itak mi pa baje vse na ksihtu piše, pravijouser posted image ). V zadnji nosečnosti sem test delala tik pred žurko za moj rojstni dan in sem vsakega gosta na vratih pričakala s palčko v roki, heheheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 14:54:48   
tinkatonka
Jaz sem povedala takoj. Če bi se kaj zgodilo tako in tako vem, da bi mi moji domači stali najbolj ob strani. Pa tudi prijateljem sem povedala takoj.

V službi bi pa najbrž vseeno počakala do 3. meseca. Ker njih se pa res ne tiče tega, pa slučajno če gre "naprej", ti ni treba razlagat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 17:07:47   
hmm...
Povej čimprej, kajti če se zgodi kaj nepričakovanega (BOGNEDAJ kakšen ss) ti bodo lahko stali ob strani in ti bo lažje. Vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 17:14:38   
Colicka
Jah jaz pa ne vem ...po eni srani je res lažje, da ti stojijo ob strani , če se kaj zgodi, po drugi  strani, a če se kaj zgodi, verjetno najbolj rabiš res naj najbližje mogoče prtnerja paše koga, ostai bi pa po mojem bili samo doveč, ker bi bilo potrebno razlčagat kaj in kako je bilo ..vsaj moja prijateljica je vsem povedala takoj, potem je pa "šlo" paji je blo ful hudo, še težje ravno zato, ker jevsem poevdala, potem so pa spraševali ...in je dlje rabila, da je prebolela ...jaz načeloma tudi težko skrivam veselje in spet, če poveš samo mami, ali ona potem ne pove vsaj še očiju? ;) ne vem, če se bo dalo, bova midva počakala tam nekje do 3 meseca, ko bi kritično naj bilo mimo ... 

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2008 18:50:03   
murkica
Jaz nisem povedala nobenemu drugemu kot samo babici, no in seveda dragemu. Nameravala sva počakati do prvega pregleda in ni mi žal, ker se je vse končalo s SS in bi mi bilo še bolj hudo, ker bi me vsi gledali z solzami v očeh in bi bilo vse veliko hujše, kot je že tako bilo. Naslednjič niti babici ne bom povedala do prvega pregleda, ker se mi je potem paralo srce, ko sem ji mogla povedati, da je vsega konec. Ker namreč se je ful zasekirala kaj bo sedaj z mano in ji kar nisem mogla dopovedati, da je vse kul, no čustveno ne, ampak telesno ne bo nič narobe zaradi tega. In sem se na koncu še zanjo sekirala, ker sem sam čakala kaj bo narobe, glede na to, da je srčni bolnik.user posted image

Ampak poznam pa veliko ljudi, ki so povedali isti trenutek ko so izvedeli in jim ni žal in pravijo, da bi naslednjič storili isto.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2008 20:30:41   
Neža7
My možek je preveč vesela, da bi lahko počakal od 12 tednov, da sva obe user posted image  povedala v teden dni po tistim, ko sva sama izvedla (okoli 5 tednov) user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 20:32:26   
Neža7
hmm... zato je moj možek hotel povedati takoj, čeprav je moja 1. user posted image  končala v 19t. Tudi on misli, da je bolje, da vedo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?