|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj povedati
8.5.2008 12:53:37   
piaa
lepo pozdravljene, mene pa zanima kdaj ste družini, prijateljem in ostalim povedale da steuser posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj povedati
8.5.2008 12:56:49   
janjček
v prvi nosečnosti sem počakala do prvega uz, v drudi pa takoj, ko sem opravila test, že zaradi službe, da mi niso nalagali težkega dela

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 12:59:09   
srki
Družini kar zgodaj, nato prijateljem, nato v službi. Mislim, da je bilo do konca prvega trimesečja že vsem vse jasnouser posted image .

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 13:01:47   
blue sky
Še isti dan, ko sem bila na NS.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 13:03:27   
tatam
Prvič takoj po testu,drugič v 3.mesecu,tretjič tudi tam nekje...

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 13:08:09   
Nika v službi
Možu takojuser posted image , staršem po prvem pregledu pri G (v 7. tednu nosečnosti), v službi kak teden dni kasneje (ker sem ravno pripravljala plan poti in udeležbe na sejmu, tako da sem morala povedati, da name v prihodnjih mesecih ne morejo polno računati), prijateljem in ostalim znancem pa nekje po 3. mesecu nosečnosti.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 13:08:41   
piaa
jaz sem zdaj 2 meseca pa me ima da bi povedala še ostalim družini sem že. no bom videla ali še malo počakam.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 15:12:24   
Anonimen
Partnerju sem povedala takoj, še isto minuto ko je bil test pozitiven, vsi ostali so izvedeli šele po 3 mesecu nosečnosti, ker sem imela rizično nosečnost s krvavitvami, in me je ginekologinja opozorila, da naj nekaj časa molčim, ker se lahko čez eno uro vse spremeni.

(odgovor članu piaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2008 15:41:57   
piamaria
user posted image prvič v 12 tednu in drugič isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2008 16:54:09   
jajula
doma nekje v 17 tednu, v službi pa še mal kasnej.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2008 19:50:45   
Naja30
Prvič takoj, pa je bil ss, zato sva drugič počakala do NS. Tretjič pa spet takoj.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2008 20:16:43   
ursalara
Mene so itak pogruntali še isti dan samo sem potrdila samo svojim drugi so zvedeli po pregledu v službi pa po 3 mesecih!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2008 23:04:40   
ANA_P
družini in ožjim prijateljem takoj, so vdeli, ker sva bila na umetni, v službi po prvem UZju, ostalim po NS.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2008 23:13:35   
arabela*
midva sva povedala še tisti dan,ko sem naredila test.Je bilo ravno na novo leto,pa je moj kar vsem lepo preko sms-jev naznanil(seveda sem to zvedela šele naslednji dan)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.5.2008 15:27:29   
poli*
Družini sem povedala kakšen teden pred prvim pregledom (torej v 7 t), ožjim prijateljem po 1. pregledu, ostalim pa točno po prvem trimesečju.

Saj svojim poveš takoj, ampak za ostale je pa fino še mal počakat, da ne "preseneti" kakšen ss user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2008 17:06:21   
goldie
partnerju sem takoj in drušini,pa v službi sem morala zaradi dela,
pa  ni bilo lepo ker sm v 6 tednu mela ss,priporočam da kasneje če lahko,za vsak primer.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2008 17:37:01   
pikica1979
Druzini po prvem ultrazvoku - ostalim pa po nuhalni svetlini.

(odgovor članu goldie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.5.2008 12:42:07   
Bethany
Tudi midva staršem po prvem pregledu, v 8. tednu, prijateljem in v službi pa po NS, v 13. tednu, sicer pa me je večina že prej pogruntala, samo so vsi bili lepo tiho in čakali, da sama povem user posted image

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.5.2008 13:55:03   
rija
takoj, ker pri nama ta nosečnost pač ni bila velika skrivnost user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2008 19:17:46   
Bethany
Jaz sem čakala samo zato, da sem bil ziher, da je vse ok, ker bi mi bilo grozno vsem, ki bi že vedeli o nosečnosti, potem razlagati, če bi šlo kaj narobe. Si sploh nisem znala predstavljati kako bi se sama s tem spopadla (bognedaj in HB, da je šlo vse gladko, ampak dejansko nikoli ne moreš biti čisto prepričan, ane?), kaj šele, da bi morala še vsem okoli sebe to razlagati. No, na srečo ni bilo tako, je pa zdaj toliko večje veselje govoriti ljudem o tem. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.5.2008 22:15:55   
lilija*
Midva sva povedala v 8. tednu. So se mi pa pojavljale krvavitve po 12. tednu pa do 17. tedna, tako da nikoli ne moreš biti siguren, da bo vse ok...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?