|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj povedati
26.2.2007 14:16:46   
prymorka
kdaj ste povedale prijateljem?staršem?sorodnikom?za nosečnost...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj povedati
26.2.2007 14:18:57   
total
Domačim takoj,prijateljem malo kasneje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 14:21:17   
prymorka
kaj ste čakale na pregled al ste še po pregledu čakale...?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 14:23:09   
ANYU
Domačim po prvem pregledu (v 7tednu), ostalim kasneje (nekje okoli 12 tedna).

Najboljš da narediš tako kot misliš da je prav.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 14:25:03   
lemavrica
Midva bova povedala po nuhalni.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ANYU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 14:41:01   
StBarbara
Jaz sem šla takoj drugi dan po testu vse "zblebetat" user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 14:41:41   
cmrucek
Pred domačimi zaradi slabosti itak nisem mogla dolgo skrivati, v službi sem pa tudi morala kar kmalu povedat, nekje pri 9t. Pa je bilo prekmalu... Kmalu zatem sem namreč zakrvavela in naslednjih 5 tednov preležala v strahu, kako bo z otročičkom. Tako da naslednjič definitivno povem nekje pri 3 mesecih, ko minejo slabosti in tisti tedni največjega tveganja. 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 14:42:27   
smotka lonib
Jaz sem doma povedala takoj, ko sem izvedela. V službi tudi, ker nisem smela potem opravljati dela, ki sem ga prej opravljala. Sem bila potem v pisarni pa še takrat sem po treh dneh šla direkt sredi službe na Urgenco, ker sem krvavela. Sem imela že prej težave z nosečnostjo, zato sem vsem takoj povedala, da sem noseča in da še ne vem kako bo sploh potekala. Zdej sem že skoraj na koncu.

Lep pozdrav!

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 14:45:18   
Lunc_a
Staršem takoj,drugim pa nisem povedala.So opazili sedaj šele v 5 mesecu

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 15:39:24   
anabanana
Pravijo, da naj bi se povedalo tam nekje okoli 3 meseca, ampak jaz sem kokoš, tako, da bom sigurno vse takoj zblebetala.

To jest ko bom, upam, user posted image .

krepat ma ne molat

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2007 16:52:20   
zrak
user posted image user posted image domačim kar hitro, v službi celo pred 3 meseci... ostalim tam okoli 3 meseca... Ostali pa že sami opazijo user posted image

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2007 17:00:03   
katis
V službi še pred 1.pregledom, ker sem morala zaradi službenih potovanj, čeprav sem na eno še šla.
Domačim sva imela v planu za Božič (ker sem imela 1.pregled 3 dni prej). A mojim sva moraa nato povedati še pred Božičem, ker je v službi šef naprej 'zblebetal' in nisem želela, da bi mojim prišlo na uho preden bi povedala sama. No njegovim sva pa vseeno za Božič...(slikco UZ v okvirček s foro o vnukih ter zavito v darilce...je prav fajn pasalo).

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2007 17:21:31   
Nikki24
Staršem sva povedala takoj, potem pa počasi prijeteljem, če je pogovor nanesel. Ostali bodo pa še videli.

Lp

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2007 8:55:49   
zabica26
Doma sva povedala 2 dni po prvem pregledu...pregled sem imela točno v 8. tednu. V službi pa sem povedala po nuhalni, torej po 12. tednu. Sicer so nekateri že prej ugotovili, ampak sama nisem želela govoriti o tem, ker me je bilo še malo strah. Potem mi je pa itak začel že trebušček rast in so vsi ugotovili.

Je pa sodelavka povedala dobesedno takoj, ko je izvedela. Je pa imela še AC in en kup težav, tako da ne vem, kako je vse skupaj sama prenašala. Sama vem, da sem rada prepričana, da je vse ok (kar pa v nosečnosti tako ali tako nikoli nisi-oziroma ne veš, kdaj se lahko stvar čez noč obrne), zato sem bila tudi tako dolgo tiho.

Bom pa naslednjič ravnala enako.user posted image

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2007 13:58:04   
Solero
Prijateljicam že ob sumu in seveda takoj, ko sem naredila test. Domačim pa še nisem povedala. Si nekako nismo tako blizu... V službi bom nekje v 3. mesecu, če bo pa treba zaradi kakih nujnosti pač prej.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2007 18:22:17   
tinki_winki
Domačim sem povedala, ko so se pojavile težave in sem morala zaradi tega ležati v bolnici. Prav žal mi je, da je tako izpadlo, ker so bili zato bolj zaskrbljeni kot veseli. Prijateljici sem povedala še isti dan, ko sem izvedela. V službi pa bom povedala kar se da kasneje. Prvič ko sem bila noseča in je šlo vse po slabem sem povedala, ko sem izostala iz dela, kar mi je bilo potem še kako žal. Ljudje niti ne vejo ali je vse ok pa slišiš pripombe (v 8. tednu), da se ti trebušček že pozna, ipd. Poleg tega pa sem se počutila nekoliko izključeno od dela, češ vsi so si domišljali ja zdaj bom pa itak ponovno zanosila in ne bo nič z menoj. Potem, ko so se pokazale potrebe po delu pa so spremenili obnašanje (ne govorim le o nadrejenih ampak tudi o sodelavcih)Tokrat bom ravnala drugače: ne glede na težave ali ne, ne bom sploh povedala (bodo že sami ugotovili). Upam na najbolje.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?