Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ponovno šivanje presredka 27.5.2009 17:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje da počakaš do pregleda po porodu, pa ti bo g povedal kaj in kako. Če te res zelo boli, se naroči kar prej.
|
|
|
|
RE: kdaj ponovno šivanje presredka 27.5.2009 18:24:21
|
|
|
|
Čebel@
|
če hodi patronažna še na obiske,lahko kar njej pokažeš
|
|
|
|
RE: kdaj ponovno šivanje presredka 27.5.2009 22:21:20
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz sem rodila 13.mesecev nazaj in sta mi takoj ko sem prisla domov iz P, 2 siva popustila, je kar fajn "razsito". No na pregledu sem povedala G in je rekel, da se naceloma to ne popravlja, tudi ker je prvi otrok in naj bi pri drugem popravili. Ce pa bi si jaz to zelela prej, lahko sele 6 mesecev po porodu ne prej, pa se to opravi pod splosno narkozo. Meni se je kar lepo zaraslo, me ne moti, spolne odnose imam iste kot pred nosecnostjo, tako da si bom to popravila pri drugem porodu, ce bo...ko bo...
|
|
|
|
RE: kdaj ponovno šivanje presredka 27.5.2009 22:24:27
|
|
|
|
melanija
|
Kliči G in ji povej. Meni se je to zgodilo po prvem porodu. Sem imela 4 šive in sta 2 popustila en teden po prihodu domov. Še isti dan ko sem to ugotovila sem šla do moje G in mi je ponovno zašila. Ne čakaj do pregleda pri 6 tednih, takrat bo lahko prepozno in ne bodo mogli nič popravit.
|
|
|
|
RE: kdaj ponovno šivanje presredka 27.5.2009 23:40:31
|
|
|
|
ribica.
|
če en prej, ti bodo res pri drugem porodu popravili, vsaj meni so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?