Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 14.11.2004 17:27:01
|
|
|
|
Gina
|
Po porodu gres na maticni urad v vasi obcini skupaj z ocetom, kjer oba podpiseta izjavo o ocetovstvu. Ce oce ne misli ziveti z vama, se sicer lahko zmenis z ocetom za prezivnino in gres na Center za soc. delo to podpisat, zato da bos sploh lahko dobila otroske dodatke (ce nimas urejene prezivnine do njih uradno nisi upravicena), potem moras pa nujno prezivnino urediti na sodiscu - lahko vlozita sporazumno ali pa ga tozis. Dokler tega ne uredis, se ti prezivnina ne usklajuje z inflacijo oz. ne vem cim ze.Tako vidis - moski so v prednosti - poleg tega te na sodiscu obravnavajo kot kriminalca - vsaj mene so - ker si si sploh drznil priti v tako situacijo.Hocejo vedeti natancno specifikacijo, koliko porabis za otroka... Poleg tega pa moski ne glede na to, da prakticno nikoli ne placujejo polovico stroskov za otrok,lahko uveljavljajo olajsavo v dohodnini v visini polovice. Groza, kaksna mosko usmerjena drzava. Dobr zrihtej LP:):):)
|
|
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 14.11.2004 17:28:09
|
|
|
|
African queen
|
Hola, Očetovstvo se podpiše na Mačkovi,glede preživnine pa ne vem ničesar-žal! Lp
|
|
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 14.11.2004 19:42:27
|
|
|
|
Špela
|
Očetovstvo urejaš na CSD-ju v svoji občini. Prav tako sporazum o preživnini, ki se ga nato pošlje na sodišče v enkratno obravnavo potrdit, ali pa očeta tožiš za preživnino.
|
|
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 14.11.2004 21:46:30
|
|
|
|
kimi
|
Jaz sem po porodu urejala očetovstvo na mačkovi v lj. Za preživnono so mi pa rekli takole ker sem uveljavila očeta v otroški dodatek od:duda: da do nje nisem upravičena. Če ga nebi vpisala bi ga terjali za preživnino nekje 30.000sit lahko pa se dogovorita sama brez da ga socjalna terja samo poveš da sta se zmenila in on pride s tabo in verjetno je to to. Več nebi vedela
|
|
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 15.11.2004 9:55:07
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Midva sva očetovstvo uredila na CSD in istočasno pri isti osebi določila preživnino vse skupaj sva naredila 1. mesec po porodu. LP. TARA:metulj:
|
|
|
|
kdaj podpisati očetovstvo? 15.11.2004 12:02:34
|
|
|
|
janja
|
Midva sva očetovstvo uredila na Mačkovi en mesec pred porodom. Tako da sem v porodnišnici dala matičarki samo še osebne podatke (izjava o očetovstvu je bila itak na Mačkovi) in sem v 14 dneh po porodu že dobila rojstni list. S tem sem si prihranila pot po porodu. čau, Janja in :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?