Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 23.4.2008 10:32:15
|
|
|
|
kristinaj
|
ivljenje z bo lepe, bolj razgibano, zanimivo :=))))...... kdaj zaeti z aerobiko?? jaz bi la okoli 3m po porodu a sem ez teden sama tako, da to odpade........
|
|
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 23.4.2008 12:43:05
|
|
|
|
Jančika_
|
Po drugem porodu sem začela teči 6 tednov po porodu. Prej sem se na poporodnem pregledu posvetovala z G, ki mi je rekel, da lahko počasi začnem in da sem lahko v enem mesecu na prejšnji intenzivnosti. V vsakem primeru bi počakala na zeleno luč od G.
|
|
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 23.4.2008 12:53:36
|
|
|
|
saskija
|
kljub polnemu dojenju sem aerobiko začela obiskovati, ko so bili moji otročki stari i tri mesece, podojila sem preden sem šla in takoj ko sem se vrnila. Pri drugem otročku sem samo zaradi logističnih težav- beri mož je hkrati čuval dva do otrokovega 9 meseca obiskovala le eno uro tedensko, sedaj pri grem enkrat tedensko eno uro in vsak dan na bližnji hribček kamor pa vzamem otroka kar v slingu. Pri tretjem sem začela s telovadbo 4 dan po porodu, doma kar na postleji sem delala 20 minut vaje, ki sem jih dobila že v porodnišnici- zakaj- ker sem imela tak trebuh kot da sem še vedno v 6 mesecu Danes po 8 mesecih se počasi spravljam v normalne tire
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 11.5.2008 12:10:37
|
|
|
|
Annny
|
Počakati je treba vsaj 6 tednov, potem pa veselo na delo
|
|
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 11.5.2008 18:48:32
|
|
|
|
Calena
|
Sama sem začela obiskovati aerobiko 3 mesece po porodu.
|
|
|
|
RE: kdaj po porodu aerobika? 9.6.2008 23:17:04
|
|
|
|
sashy
|
Sem 5 tednov po porudu pa sem že začela z bolj intenzivnejšo vadbo, ker je bilo moje počutje že tako dobro. Zdaj vsak dan pretečem dva km in seveda obvezni sprehodi . Je pa res,da sem tekla in pred nosečnostjo in med njo tako, da sem imela že prej dovolj kondicije. Takoj po porodu sem si res uzela nekaj dni za počitek, da sva se z lepo ujela in se polno dojila, potem pa sem začela z gospodinskimi deli, sprehodi in nato tek, rolanje in badbinton . Zdaj se počutim še boljše . Razlog, da sem s tem pohitela so številni prekomerni kilogrami, ki sem jih nabrla med nosečnosto, kljub gibanju (dvanajst ur pred porodom sem bila na Šmarni gori )
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?