Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 16:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
oj. jaz sem splavila v 6.tednu in imela tudi čiščenje. rekli so mi, da naj počakam tri mesece.
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 16:55:42
|
|
|
|
Fargesia
|
jaz sem imela abrazijo v 9.tednu in sem morala počakat 3 M.
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:17:46
|
|
|
|
ribica.
|
splav v 17 tednu, čakala 2 ciklusa. Sam itak nam še ni ratalo.
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:20:40
|
|
|
|
špelin@
|
Imela UPN + abrazijo v 20. tednu, ker je otročku nehalo biti srce. Zanosila v tretjem ciklusu po posegu. Uspelo v prvo, nosečnost prekrasna, b.p. in imam doma skoraj 4,5 let staro navihanko Vso srečo ti želim
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:53:06
|
|
|
|
katra55
|
Imela sem ss z abrazijo v 10.tednu, pa mi je G najprej rekla naj počakam 3M, na pregledu po drugi M, pa da je vse OK in lahko takoj začneva delati na . Zdaj so za mano 4 M pa se še ni nič prijelo.
|
|
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 14.10.2009 17:56:21
|
|
|
|
gigi1
|
Abrazija v 9. tednu. Morala čakati 3 M. Žal mi je, da si morala to dati skoz . Upam, da kmalu rata
|
|
RE: bom še tu vprašala,.. 15.10.2009 10:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hay punce zanimame ali tukaj štejete ta prvo,,ki jo dobite po spalvu zraven. Jaz sem imela abrazijo v začetku tega meseca,upam da bom dobila redno po 4 tednih,in nato še eno v novembru,nato pa bi v decembru začeli delat na kaj vi mislite ali bo dovolj čakanja ali bi morala počakat še na decembersko hvala vam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?