|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj piti iz lončka?
23.8.2009 12:40:31   
PetraSkok
mene pa zanima, kdaj naj bi bil otrok pripravljen piti iz lončka oziroma kdaj so vaši začeli piti iz lončka in ste flašo zamenjali? Tu mislim na pitje vode ali čaja.

Pa še to, kateri lonček priporočate? Rada bi jo počasi uvajala piti z lončkom pa ne vem, katerega kupiti, ali pa morda spet kompliciram :) in je vsak dober.

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj piti iz lončka?
23.8.2009 12:44:19   
ledenaa
navaden kozarec brez nastavka od 8 meseca naprej

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2009 12:44:47   
Hope2
Naš je začel pit mal pred 5 meseci. Pije iz nuby-jevega, ker čisto nič ne teče ven, če obrača ali se igra z njim. Kupiš katerega koli in probaš ali ti bo sploh sprejel

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2009 14:15:54   
glen
Naš od 4 mes. dalje pelje iz stekleničke z tistim nastavkom kot jih majo kozarčki(nuk),zdaj pri 6. mes. pa že s slamico pije

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2009 14:16:47   
glen
ne peljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pije

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2009 14:24:33   
Anonimen
Naš je pri 4ih mesecih začel piti iz lončka tommee tippee http://www.mybabybox.uk.com/ttfirstcup.jpg

Ko je bil star cca 7 mesecev, je začel pit iz kozarca, sem mu kupila tudi od TT tegale http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/KC02016/KC02016_l.jpg in je super za igranjeuser posted image . Zdaj pije iz kozarca sam, po slamici, iz stekleničke, iz plastenke, iz pipeuser posted image user posted image user posted image  - če je žejen, pije iz česarkoli.

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2009 15:24:07   
žab*ca
Nam je pediatrinja pri pol leta na sistematiki rekla,da lahko počasi poskusimo.Kupila sem aventovega,iz katerega je takoj lepo pil,vendar občutno premalo,kar še zdaj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2009 16:59:24   
sanelaa
Naš je pri 6 meseic dobil aventov magični lonček, pa ga ni imel preveč rad. Pri 7,5 mesecih se je naučil pit po slamci, tako da doma in zunaj pije po slamici, imamo pa drugače še eno navadno flašo za vsak slučaj. 

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2009 12:33:59   
Anonimen
nya-zanima me kje si kupila takšen lonček.Hvala.user posted image

(odgovor članu sanelaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2009 15:13:49   
Šaki
moja že od 4 m pije po nuby-jevem lončku un iz dm-a
občasno pa tudi iz navadnega kozarčka.
iz flačke nikoli ni hotla

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2009 21:47:56   
ema111
Oj!

Mi smo v 10m, pa še vedno pije s flaško s cucljem. Smo kupili aventov magični lonček, pa ji ga ponujam, ampak noče piti iz njega, da nastavek v usta in čez par sekund je zunaj. Tako ji dam flaško, da ne bo revica žejna, ker z tistim nastavkom občutno premalo spije.

Kaj mislite, da je to zelo narobe, da še ne pije z nastavka, slamice, kot omejate druge, da so vaši to počeli že pri manj mesecih?

user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2009 9:18:55   
Šaki
nič ni narobe.eni prej drugi kasneje.pač.noben si ni enak.
bo že še pila iz lončka ko bo čas za to.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.8.2009 13:39:24   
Anonimen
tudi mi smo kupili včeraj aventov lonček pa sploh noče poskusiti piti iz njega ko ji dam v usta samo glavico obrača stran če pa jo preveč silim pa začne jokati.Zanima me ali je katera imela takšne težavo ko ste zamenjale flaško za lončekuser posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2010 23:04:42   
suzi26
IZVIRNO SPOROČILO: ema111

Oj!

Mi smo v 10m, pa še vedno pije s flaško s cucljem. Smo kupili aventov magični lonček, pa ji ga ponujam, ampak noče piti iz njega, da nastavek v usta in čez par sekund je zunaj. Tako ji dam flaško, da ne bo revica žejna, ker z tistim nastavkom občutno premalo spije.

Kaj mislite, da je to zelo narobe, da še ne pije z nastavka, slamice, kot omejate druge, da so vaši to počeli že pri manj mesecih?
Enako,sam moj je pa že 18 mesecev pa še kar noče pit iz magičnega lončka,sicer ta lonček malo poliva,tko da mogoče noče zarad tega.
ker lonček bi mi svetovali,da mu ga kupim,da ne bi polival in da bi lepo pil iz njega?
hvala za odgovor.

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2010 23:11:01   
zmajaz
Naša ta 1. je začela piti iz Aventovega lončka z "račjim kljunom" malo pred 5. mesecem, s tem da moram povedati, da navadne flaše s cucljem itak niti pod razno ni marala, ta lonček je pa takoj sprejela.

Ta 2. pa obožuje flašo, lončka pa kar nekaj časa ni preveč maral, ampak sem mu ga vztrajno ponujala. Šele tam pri cca. 8 mesecih pa ga je potem zares sprejel.

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.2.2010 23:13:04   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: pijči
tudi mi smo kupili včeraj aventov lonček pa sploh noče poskusiti piti iz njega ko ji dam v usta samo glavico obrača stran če pa jo preveč silim pa začne jokati.Zanima me ali je katera imela takšne težavo ko ste zamenjale flaško za lončekuser posted image

Ja - naš je delal isto. Nič se ne sekiraj - kar večkrat ji ga probaj ponudit, ne jo pa silit, ker se ji bo še bolj zameril.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2010 8:54:54   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: ema111

Oj!

user posted image

Naša je stara skoraj 1 leto, pa še vedno najraje in najlepše pije iz flaške s cucljem. Se ne poliva in popije veliko tekočine. Zna piti tudi iz lončka s kljunom, pa iz navadnega kozarca ampak spije bistveno manj, pa še totalno je mokra. Ker je res nima smisla vsako uro preoblačit, ji pač dajem flašo. Ne vem, kaj bi bilo s tem narobe? Napačen razvoj čeljusti?user posted image user posted image Čez par dni gre v privat varstvo, kjer je še 6 starejših otrok in vsi imajo flaše.

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2010 9:01:34   
salcka
IZVIRNO SPOROČILO: pijči

tudi mi smo imeli aventov lonček... ni šans, da bi pila.
pa sem ji kupila NUK-ovega. pije "ko vlka". od 7 mesecev naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2010 15:28:25   
Marja81
Mi iz navadnega aventovega lončka pijemo že od 6. meseca; je fejst polivala na začetku, a sem vztrajala in ni znala oz. hotela na cucelj, ker ga ni poznala. Po enem mesecu polivanja je začela ptit kot velika iz lončka, res lepo in vsa vesela je, ko jo pohvalijo vsi, ki jo vidijo, kako lepo pije. Moja moja pupka:)

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.