|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj piškotek?
27.12.2005 17:08:40   
Anonimen
zanima me kdaj ste dale malim kakšen piškotek (tako, da so ga sami držali v rokicah)  in kateri morda tisti brez glutena?

kako so ga sprejeli?

HVALA!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj piškotek?
27.12.2005 17:55:42   
san
obema enkrat po 6 mesecu, pa se ne spomnim več točno kdaj in sicer od plasmonda, pa od hippa, pa še kakšne, ne vem več točno katere znamke in ja na začetku tiste brez glutene - v dm in mullerju sem jih kupila

starejši niso bili preveč dobri, nasplošno ni nikoli preveč marala sladkarij, kar se je sedaj v zadnjem letu malo spremenilo

mlajši pa je bolj sladkosnede sorte in je prvi piškot in vse naslednje z veseljem pojedel, tako da moram prav skrivat pred njem sladke reči, ker drugače vse pohrusta

lp s

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 17:56:20   
total
6 mesecev.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 18:02:35   
Suzi*
Pri 8m z glutenom. Najprej Hipp piškotki, ki sem jih zdrobila v kašico, pozneje pa Mannerjevi, ki jih sam papa in jih obožuje. Hipp piškotki so precej trdi Mannerjevi pa se stopijo v ustih.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 18:25:25   
mia-2
6 mesecev- brez glutena (one iz DM-ja)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 19:54:55   
Anonimen
Našemu sem zadnič dala onega od manner, v rokice in je se skoraj zadavil, ker je odlomil kos katerega je htel celega pogoltnituser posted image user posted image
Kekska v roke do nadaljnega ne dobi-isto kruhka ali žemljice!user posted image

Stari smo skoraj 7mescevuser posted image

(odgovor članu mia-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 22:20:06   
fricka
8 mesecev z glutenom. Kupila sem bambi piškotke. Jih je pa prejšni teden spekla moja mami neke z jelenovo soljo skoraj nesladke in trde a hkrati prhke. Se kar stopijo v ustih in mala jih obožuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2005 0:43:32   
KODA
Po 8 mesecu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2005 16:14:27   
krompircek
pri 6 mesecih ko sva bile v posvetovalnici je zdravnica rekla da že lahko brez problema dam piškotek pa tud skorjico kruha vendar te še nisva probale

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Jeste meso?

Da. (92%)

Ne. (8%)

Število vseh glasov: 9865

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!