|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj petke?
29.11.2006 0:04:59   
bobek05
Mi se vrtimo v začaranem krogu: najprej je nekaj dni zdrav, potem pride dan, ko uniči kakšno dudo (od grizenja), naslednja 2 dni imamo vročino (do 38,6), potem nam začne liti iz nosa, ponoči slabo spim, malo jemo, skoz dan smo pa tečni... Diagnoza: ZOBKI. Vedno zobki. Če bo bog dal, bomo zdaj počasi (pa RES POČASI!) zaključili z vsemi trojkami in štirkami (že dva meseca sveto molim in je res že čas, da se me usmili user posted image ).. pa me zdaj zanima: KDAJ so pa na vrsti petke? Takoj po temu boom-u štirk in trojk ali je vmes kakšno obdobje pavze (da si starši nameremo moči).. Se mi zdi, da sem nekje zasledila, da so petke malce kasneje...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj petke?
29.11.2006 7:31:58   
AnBan
Naš je zdaj star 2,5 leti in mu rastejo petice, je pa prve zobke dobil dokaj zgodaj, pri 6ih mesecih. Je pa res, da mi nismo nikoli vedeli, da zobje rastejo.

[

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2006 8:31:14   
Mikica
Naš ima pri 2,5 letih samo zgornje petice, spodnjih pa še ni.
Pri izraščanju so največ delale težave štirice, pa sem mislila kako hudo bo pri peticah. Pol pa skoraj da nismo opazil, da so ven prišle user posted image  (brez vročine, grizenja, zabasanega noska). Zdaj čakamo še na spodnje.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2006 8:58:12   
al1*
Petke so ponavadi med 2. in 3. letom. Moja user posted image je imela tudi precej bolečin pri izraščanju prvih zobkov, za petke pa prav nobenih. 

lp

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2006 13:12:35   
žiža
haha, sem mislila, da sprašuješ za čevlje s petko user posted image user posted image
Moja je dobila vse 4 ene tri tedne nazaj. Zobe, da ne bo pomote. Se pravi pri dobrih dveh letih. So pa vse 4 prilezle ven ne da bi vedeli kdaj. user posted image
Najhujše so bile pri nas 3 user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2006 13:59:41   
Urška//
Nam pa pri 18m že rastejo,nam je pediatrinja povedala zadnjič v posvetovalnici, ampak te grejo pa zelo počasi venuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2006 16:26:55   
vanč
O grooza!
Nam ravnokar rastejo štirke. Zgornji sta pokukali pred enim tednom,spodaj ima pa dve buli na dlesnih.Za prejšnje zobe ni bilo nobene panike. Mogoče dva dni predno so predrli je slabše spal. Sedaj smo pa vsi na robu ževčnega zloma. Še vnetje ušes imamo hkrati,lije iz nosa,tečnoba na vrhuncu, nagaja, razbija,nič ne spimo. Komaj čakam,da bo konec. Da lažje preživljam si skozi ponavljam, da je seveda on največji revček!user posted image

vanč

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......