Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:13:30
|
|
|
|
cursa
|
Tud jest sem v 32 tednu in sem v sredo na pregledu dobila potrdilo za na socialno. Tam sem danes dobila potrdilo za paket, papirje za v mojo službo in papirje, ki jih rabi moj mož za v službo. Kdaj pa bom dobila napotnico za v porodnišnico in za reševalni prevoz, pa nimam pojma. Mam čez dva tedna spet pregled, pa bom mal povprašala kako gre ta protokol.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:26:14
|
|
|
|
jasminčika
|
js sm v 35. tednu pa še nimam napotnice niti potrdila za socialno. pa sej če se slučajno zgodi prej greš pač brez napotnice.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam za socialno boš pa mogla kmal dobit papir, da si boš porodniško uredila, al ne? Saj v 36 tednu začneš že z porodniško,.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:32:21
|
|
|
|
jasminčika
|
js ne bom mela porodniške ker sm glih absolventa zaključila. tk da sam starševski dodatek.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:33:58
|
|
|
|
moyca
|
ja, jst tud ne grem na porodniško, grem zdaj v 4. letnik faxa. Sam vseeno bi rada uredila te papirje, da bo potem manj
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:38:37
|
|
|
|
jasminčika
|
za potrdilo o PDP kar reč G pa ti ga bo dal, mislim pa da okrog 36.tedna dobiš tud napotnico, tk da ne skrbi. drugega pa tak pri G. ne dobiš. ostalo vse urejaš z rojstnim listom.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 15:47:01
|
|
|
|
Naja30
|
Vse skupaj sem dobila okoli 34t na pregledu. Po moje ti lahko da tudi kakšen teden kasneje.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 16:48:45
|
|
|
|
poli*
|
Papirje za na socialno sem dobila že okrog 28. tedna. Zdej sm v 35., pa nimam še nobene napotnice za nikamor (porodnišnica, rešilec). Čebo kaj prej prišlo, bodo že sami reševali
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 16:53:39
|
|
|
|
ema111
|
tudi za starševski dodatek rabiš potrdilo o PDP, ki ga neseš na socialno in seveda še za paketek. Če se odločimo za denarni prejemek je potem izplačilo naslednji mesec od vložitve vloge na socialnem.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 16:54:50
|
|
|
|
ema111
|
no mislila sem še glede napotnice za v porodnišnico in napotnice za reševalno vozilo pa še tudi nisem dobila, sem v 32.t.n in sem imela ta teden kontrolo pa mi še niso dali teh papirjev.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 17:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vsa ta potrdila in napotnice dobila že okoli 26. tedna.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 18:48:41
|
|
|
|
ema111
|
saj glih zato je meni tudi čudno da še nisem dobila teh papirjev, pa še rizično nosečnost imam in naslednja kontrola čez tri tedne saj vem da me v porodnišnici sprejmejo tudi brez te napotnice, se naknadno prinese, ampak ne vem kako je z rešilcem, če mi voda odteče, pa bom morala leže v porodnišnico, ali bo potem rešilec prišel če ne bom imela napotnice?
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 20:08:38
|
|
|
|
Acjom1
|
Jaz sem potrdilo za CSD dobila okrog 32. tedna, napotnice za porodnišnico in rešilca pa v 37. tednu.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 19.9.2008 21:06:47
|
|
|
|
tintin
|
Napotnico za porod sem dobila v 37 tednu, takrat mi je G dala dovoljenje za rodit Rodila sem pa skoraj 1 teden po roku
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 20.9.2008 9:21:05
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz je sploh nisem dobila, ko sem sla rodit me niso niti vprasali po njej.
|
|
|
|
RE: kdaj napotnica za porod??? 20.9.2008 15:20:26
|
|
|
|
poli*
|
Ema- rešilec bo v vsakem primeru prišel, zato ne skrbi zaradi tistega papirja. Saj oni "že vedo", kako je treba .... če nas prehiti naj pa kasneje sami poskrbijo za vse listke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke? ksenija12Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke? izposojevalnico koles,športne opreme (
33%)
trgovino z lesenimi igračami (
7%)
agencijo z izleti za otroke (
19%)
kuharski tečaj za otroke (
6%)
trgovino z rabljeno otr. opremo (
21%)
frizerski salon za otroke (
13%)
Število vseh glasov: 370Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!