|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj napotnica za porod???
19.9.2008 15:02:52   
moyca
Sem v 32.t user posted image . V sredo sem bila pri G, napotnice za porodnišnico in ostalih papirjev (katere pa še moram dobiti?) pa še vedno nisem dobila...kdaj ste ve to dobile????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj napotnica za porod???
19.9.2008 15:13:30   
cursa
Tud jest sem v 32 tednu in sem v sredo na pregledu dobila potrdilo za na socialno. Tam sem danes dobila potrdilo za paket, papirje za v mojo službo in papirje, ki jih rabi moj mož za v službo. Kdaj pa bom dobila napotnico za v porodnišnico in za reševalni prevoz, pa nimam pojma. Mam čez dva tedna spet pregled, pa bom mal povprašala kako gre ta protokol.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 15:26:14   
jasminčika
js sm v 35. tednu pa še nimam napotnice niti potrdila za socialno. pa sej če se slučajno zgodi prej greš pač brez napotnice.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 15:30:13   
Anonimen
Sam za socialno boš pa mogla kmal dobit papir, da si boš porodniško uredila, al ne? Saj v 36 tednu začneš že z porodniško,.

(odgovor članu jasminčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 15:32:21   
jasminčika
js ne bom mela porodniške ker sm glih absolventa zaključila. tk da sam starševski dodatek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2008 15:33:58   
moyca
ja, jst tud ne grem na porodniško, grem zdaj v 4. letnik faxa.
Sam vseeno bi rada uredila te papirje, da bo potem manj

Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2008 15:38:37   
jasminčika
za potrdilo o PDP kar reč G pa ti ga bo dal, mislim pa da okrog 36.tedna dobiš tud napotnico, tk da ne skrbi. drugega pa tak pri G. ne dobiš. ostalo vse urejaš z rojstnim listom.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2008 15:47:01   
Naja30
Vse skupaj sem dobila okoli 34t na pregledu. Po moje ti lahko da tudi kakšen teden kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2008 16:48:45   
poli*
Papirje za na socialno sem dobila že okrog 28. tedna.
Zdej sm v 35., pa nimam še nobene napotnice za nikamor (porodnišnica, rešilec). Čebo kaj prej prišlo, bodo že sami reševali

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2008 16:53:39   
ema111
tudi za starševski dodatek rabiš potrdilo o PDP, ki ga neseš na socialno in seveda še za paketek. Če se odločimo za denarni prejemek je potem izplačilo naslednji mesec od vložitve vloge na socialnem.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2008 16:54:50   
ema111
no mislila sem še glede napotnice za v porodnišnico in napotnice za reševalno vozilo pa še tudi nisem dobila, sem v 32.t.n in sem imela ta teden kontrolo pa mi še niso dali teh papirjev.

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2008 17:16:15   
Anonimen
Jaz sem vsa ta potrdila in napotnice dobila že okoli 26. tedna.

(odgovor članu ema111)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2008 18:48:41   
ema111
saj glih zato je meni tudi čudno da še nisem dobila teh papirjev, pa še rizično nosečnost imam in naslednja kontrola čez tri tedne user posted image
saj vem da me v porodnišnici sprejmejo tudi brez te napotnice, se naknadno prinese, ampak ne vem kako je z rešilcem, če mi voda odteče, pa bom morala leže v porodnišnico, ali bo potem rešilec prišel če ne bom imela napotnice? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2008 20:08:38   
Acjom1
Jaz sem potrdilo za CSD dobila okrog 32. tedna, napotnice za porodnišnico in rešilca pa v 37. tednu.

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2008 21:06:47   
tintin
Napotnico za porod sem dobila v 37 tednu, takrat mi je G dala dovoljenje za rodituser posted image Rodila sem pa skoraj 1 teden po rokuuser posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.9.2008 9:21:05   
Jelcy
Jaz je sploh nisem dobila, ko sem sla rodit me niso niti vprasali po njej.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.9.2008 15:20:26   
poli*
Ema- rešilec bo v vsakem primeru prišel, zato ne skrbi zaradi tistega papirja.
Saj oni "že vedo", kako je treba user posted image .... če nas prehiti naj pa kasneje sami poskrbijo za vse listke.

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2008 11:21:11   
AnciM
Napotnico za porod sem dobila v 38t skupaj z napotnico za amniskopijo, če se do PDP še ne bi nič zgodilo. Napotnice za rešilca pa sploh nikoli nisem dobila (rodila v 39t). Za socialno pa najbi papir dobile maksimalno 2 meseca pred PDP. Je pa to spet praksa odvisna od g. Eni uredijo te papirje prej eni kasneje.

Sicer pa prez skrbi v P te sprejmejo tudi brez napotnice, rešilec tudi pride brez papirja. Urejaš pač to po porodu.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke?
ksenija12

Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke?

izposojevalnico koles,športne opreme (33%)

trgovino z lesenimi igračami (7%)

agencijo z izleti za otroke (19%)

kuharski tečaj za otroke (6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (21%)

frizerski salon za otroke (13%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!