|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj najkasneje ste imele ss?
17.5.2007 16:34:32   
karin.
Pozdravljene,

zanima me v katerem tednu ste imele najkasneje ss? imela sem že 3,prvega v 9t, drugega v 6t, tretjega pa v 21t. vedno sem zanosila s pomočjo umetne oploditve, sedaj sem ponovno user posted image v 25.t z dvojčkoma. zadnje dni me mučijo hude slabosti in nekakšno špikanje v spodnjem delu trebuha, šla sem k G ker imam rizično nosečnost vendar pravi da naj me to ne skrbi. sem v hudih skrbeh zaradi tega, če ima katera podobne izkušnje naj mi svetuje, ker sem že skoraj obupala.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj najkasneje ste imele ss?
17.5.2007 17:25:21   
bskrle
Mislim,da si na dobri poti,da  donosiš svoje 2user posted image . Pogumno, ne obupuj. Pij po 2 magnezija na dan, počivaj. Srečno!

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2007 17:49:49   
Anonimen
Otrok po 24.tednu nosečnosti je s pomočjo inkubatorja že zmožen preživeti.Seveda,če ni drugih posebnosti.Ti si to mejo že prekoračila,zato upam,da zdržiš še malo,in da rodiš zdrava otročička,življensko čimmanj ogrožena.In tudi,če žal ne uspe-to več ni smatrano kot SS,ampak kot normalen porod.

Pa pazi na svoj trebušček,nosečka!user posted image

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2007 22:03:06   
Janeja
Kot ti je že aspirin povedala, po 23 tednu ni več SS ampak porod.
Pa tudi otroci rojeni po 24 tednu nosečnosti so že sposobni preživeti. Verjemi mi - imam doma danes 2 letno nagajivko, ki je bila rojena v 24 tednu! Nič ne skrbi. Čim več počivaj in predvsem bodi optimist. Ne obremenjuj se po nepotrebnem z negativnimi mislimi. Otroci v trebuščku naša razpoloženja zelo občutijo!

Želim ti vse dobro, da bi zdržala s svojima dvema pikicama v enem kosu še nekaj tednov in predvsem, da boste po porodu vsi trije zdravi!

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2007 14:31:53   
Anonimen
Naj povem da je karin. že rodila in da so vse tri v reduuser posted image .

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?