|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na sprehod po CR?
18.2.2010 13:52:41   
Anonimen
Koliko časa po CR ste bolj ali manj počivale, ležale, niste opravljale gospodinjskih del? In kdaj ste šle prvič na sprehod z dojenčkom? Meni so šive že pobrali, boli me zaenkrat (trkam) niti ne, sem pa še bolj okorna in hitro postanem utrujena, ker imamo doma še dveletnega sina, ki zahteva svoje. Kdaj ste torej šle ven, kakšne relacije? Kdaj ste spet vozile avto, dvignile kaj težjega (10kg)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na sprehod po CR?
18.2.2010 13:56:23   
Zala01
jaz zelo hitro,že po 12- 14 dneh po operaciji. Sem bila prisiljena v to, ker mož dela od jutra do večera in sem sama s 4-letnikom in dojenčkom.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2010 14:05:39   
Jessy
Mi smo šli prvi dan pred hišo v park, kjer sem samo sedela, naslednji dan smo se usedli v avto in se odpeljali v dolino, dali voziček ven in se počasi sprehodili kakih 500 m in ko sem se počutila utrujeno, smo šli nazaj domov. Hišna opravila sem puščala bolj na strani, čeprav sem že prvi dan po prihodu iz P poribala celo kopalnico, ker moj ni niti pomislil na to, da bi bilo fajn, če bi on to storil, ostale stvari sem pustila pri miru. Tašča nam je 1 mesec kuhala kosilo, potem sem pa sama.
Cunje sem dajala jaz v pranje, obešal jih je moj.

V bistvu bi se morale paziti kar celih 6 tednov. Jaz pretiravala nisem. Hitro sem čutila kdaj imam dovolj in sem odnehala.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 18.2.2010 14:06:49 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2010 14:39:35   
Anonimen
To je pa res hitro...pa niste čutile nobenih negativnih posledic? Meni je ginekologinja rekla, da še vsaj 1 mesec ne smem dvignit starejšega sina (15kg), za ostalo pa ni nič posebej omenjala. Sicer bo zdaj še mož doma 2 tedna, ampak potem se bom pa morala sama nekako znajt in starejšega zjutraj v vrtec odpeljat. Saj, če ga bom po 3 tednih dala iz avta na tla, me menda tudi ne bo vrag vzel, ne?

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2010 16:13:23   
Netopirčy81
Jest sm bla itak 3 tedne v P z mojo pupiko, tko da itak nism nč delala. Ko je starejša hči (tudi zdaj 2 leti) prišla na obisk, je nism prov preveč vzdigovala. Jest sm se odlično počutila, nism imela nobenih težav, šive so mi pobrali po 6ih dneh....Ven smo šli naslednji dan, ko sva bili že doma. Kuhala in vse ostalo sem sama, no pa partner mi je pomagal seveda. Od kuhanja se tko nimaš kej za pretegnit, pospravljanje pa prepusti drugim - če imaš možnost seveda.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2010 20:37:28   
x_srečka_x
Kmalu, po 10 dneh sem vozila avto, ven smo šli kasneje ker je bil nedonošenček. Kuhala sem normalno,prala tudi, starejše pa nisem kar nekaj časa dvigovala.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?