|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na smučke
29.10.2008 11:43:32   
veselje07
kdaj ste vaše malčke postavile na smučke (za začetek lahko tudi na tiste ki se kar na gojzarje nataknejo)

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na smučke
29.10.2008 12:11:05   
diva 4
Mi smo hčer na prave smuči s pancarji postavili ,ko je imela tri leta in pol.Pri dveh in pol pa smo ji nataknili tiste za gojzarje.Samo niso bile tiste majhne- kratke plastične. So bile kar normalno velike za njeno višino.Tisto leto se je naučila stati na njih, pa ravnotežja , pa malo se spustila z njimi ,aja pa kot osnova - naučila se je štancat z njimi v hrib.Lani (4.5 let)smo ji nabavili carving smuči, samo še ni šla v dolino, ker smo premalokrat imeli možnost za smučanje.Letos pa bo že druga pesem. Parkrat po arehu, potem pa že dolina.

(odgovor članu veselje07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2008 12:32:51   
Jagodka*
Naš večji je prvič stal na smučeh pri štirih letih, manjši pa pri 2,5 letih.
se pa razlika opazi. Večji se še sedaj - 3 leta po tem ni v celoti znebil straha pred hitrostjo, mali pa smuča tako, da sem včasih sama presenečena.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2008 12:55:53   
Mišni
Pri treh letih, ampak brez uspeha. Pri štirih je bilo že bolje.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Jagodka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2008 12:58:22   
Anonimen
Katera,ki ze ima izksunje a tole velja kaj? Ali je bolj tako tako ???

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_8791.htm

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2008 13:23:43   
veselje07
jest sm ravno zato sprašvala ker bi tele kupla...pred tretjim letom jih baje ne moprš dat na druge kot take tko da mi bomo pomoje tud tele kupil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2008 13:56:36   
Mišni
Ja, tole iz Hoferja je tako, za hecat. To pa je čisto fajn za trletnika. Da se heca po snegu. Seveda to s smučanjem nima nobene veze in je tako čisto prav, kar se mene tiče. Ne bo nič zamudil, če bo užival v otroštvu in ga ne bomo začeli pri treh letih vzgajati v potencialnega profesionačnega športnika.

No, to le malo zahec, malo pa zares. Da ne bo zdaj panike, kako so pa kakšni pri treh letih že uživali v vijuganju po belih strminah.

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2008 14:02:26   
mafi
mi smo ga postavili pri 4letih, pa je kar šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2008 14:07:59   
Samrela
Po mojih izkušnjah je vse čisto odvisno od otroka. Moj sin se je pri treh letih samo prestopal, pri štirih letah se je spustil v krajšo dolinico a ni še zmojeg vijuganja. Letos bo imel 5 let in bomo videli kako bo. Od prijateljice hčerka, ki je enako stara je pri treh letih smučala že po smučišču.
Veliko je odvisno od otrokovega karakterja. Če je nasploh drzen in pogumen, lahko smuča že veliko prej kot nekdo, ki je bolj previden in plah.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2008 14:20:15   
Mišni
Če je nasploh drzen in pogumen, lahko smuča že veliko prej kot nekdo, ki je bolj previden in plah.

Predvsem če je vztrajen.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2008 14:53:31   
nuala
Pri treh letih smo ga postravili na smuči ( taprave, jaz za tiste plastične nisem ), vendar še ni bil zadosti močan niti vztrajen in mu ni bilo v veselje.
Ko smo poskusili pri 4 letih, je šlo pa fino!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2008 15:08:24   
tinkatonka
Mi gremo na smučanje ko bo star 3 leta. Pa še zdaj nisem prepričana, ali bi kupila smučke na čevlje (tud gledam te v Hoferju - a bi raje kupila rabljene) Se mi zdi še malo premajhen. Bodo kakšne sanke bolj užgale ali pa lopata za sneg.

LP Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.10.2008 15:10:25 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?