|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj na preiskave
9.3.2006 9:22:35   
rinka
živjo,

še malo pa bo minilo eno leto odkar sva se z mojim user posted image  odločila da začneva delati na naraščaju. No še vedno nama ni uspelo. Na ultrazvoku sem bila prejšni mesec in je G rekla da se njej zdi da je vse ok, dala mi je napotnico za krvno preiskavo in HSG. Jaz se pa kar ne morem odločiti a bi že šla ali naj še malo počakam. Bojim se da bova oba s partnerjem samo še bolj pod stresom, kot sva že zdaj. Kdaj se vi začela "komplicirati". user posted image  si res že zelo zeloooo želim.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj na preiskave
9.3.2006 9:40:47   
cocki
Pozdravljena Rinka.
Ja mi dva sva začela " komplicirati" po 9 mesecih, tko da po moje je čas, da greš na preiskave, da boš vsaj vedela na čem si! To je moje mnenje, čeprav po drugi strani je pa mogoče bolje ne "komplicirati" in počakati da čas in usoda naredita svoje! V vsakem primeru ti pa želim, da čim prej zagledaš user posted image

LP

(odgovor članu rinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2006 10:13:34   
naja78
čimprej tem boljš.user posted image boš vsaj vedla na čem si,pa svojega tudi pošibaj na spremiogram,ker ni nujno da je pri tebi vzrok.
srečno.

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2006 10:21:56   
KODA
Midva z mojim dragim,sva se odločila po 2 letih neuspešnega truda zauser posted image ,da se naročiva za preiskave.Tako sva prišla v Leonišče in prišla do preiskave za laparoskopijo(pred tem sem dala čez že HSG in hormonske teste,pa njega so pregledali),na katero pa nisem šla,ker sem po treh letih truda zanosila čisto naravno.Nato pa še enkrat čez 19 mesecev,brez problema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?