|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 8:02:02   
Anonimen
Meni je šele 3 dni slabo, sem v 7. tednu, pa me je kar groza za naprej! V katerem tednu približno ponehajo slabosti??!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 8:07:37   
Udb
moje slabosti so minele v 12. tednu! (pa od 6.tedna) - je blo kar hudo, ampak mine!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 8:15:46   
rose
Oj!

Men je blo že takoj od zažetka ful slabo in to čez cel dan, ne samo zjutraj. No, zdej pa hvala bogu se mi izboljšuje. Sem v 11t in že od petka mi zjutraj ni več tako hudo slabo. imam še vedno čuden okus v ustih, pa popoldan ko sem že ful utrujena, mi je spet slabo - sam manj kot prej, zdej je že kar znosno, al sem se pa navadla ;) Drgač pa meni je ful pomagalo, če sem kaj dala v usta, tko da sem kar velikokrat kaj pozobala, predvsem je bil to prepečenc.
Sicer sem pa nekje prebrala, da če ti je slabo, je to dober znak, da je vse ok.

LP pa čim manj slabosti ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 8:30:00   
bobek05
Jaz se pridružujem Udb - začelo se je od 6t in v 12t čisto izginilo... Je bilo pa res hudo (vsaj dan se mi je zdelo, da imam zastrupitev s hrano) in ko tako razmišljaš koliko te še čaka, se ti zdi, da ne boš preživela, ampak me smo dokaz, da se vse da preživet... Žal, ti ne morem drugega rečt kot to, da bo minilo. Kdaj, je težko reči.. Enim z doponjenimi 3 meseci, nekaterim v 4. mesecu... Ne obupat, zdaj sem že čisto pozabla na tiste dni (ker me vse drugo muči - zgaga, odtekanje nog, slabo spanje, bolečine v križu, .. :)- ). Eh, ne bom te strašila, saj boš sama ugotovila..

Želim ti lepo nosečnost in čim manj nosečniških težav..

Bobek v 35t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 9:52:44   
saba
slabosti so pri meni začele v 7t in končale v 12t.

zdaj ko sem v 26t pa mi je spet slabo, tako da ni zakona, ki bi veljal, za te slabosti.

lepo nosečnost ti želim,pa čim manj slabosti:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 13:03:46   
cuma
Pozdravček!
Moje slabosti so se začele v 6.tednu in trajajo še v 12.tednu. Res je, da so malo manj hude in kak dan tudi bolj redke (le popoldan po službi, ko sem res utrujena). Upam, da bodo minile, se pa ne sekiram preveč, ker vem, da bi bilo lahko dosti slabše (bruhanje :(). Svetujem ti, da izbiraš lažjo prebavljivo hrano (meni je bilo po pohanju bistveno slabše), dovolj počivaš in piješ večkrat po malem. Imej vedno kaj za pogrickat pri sebi (prepečenec je super, lahko pa so tudi piškoti). Jaz si za v službo, kjer imamo hladilnik, nesem tudi sadne skutke, sokce in žemljico ter kako jabolko ali hruško, ker nikoli ne vem kaj mi bo pasalo. Poskusi še ti!Aja! Tudi sprehod na svežem zraku baje zelo pomaga! Naj te slabost mine čimprej!;) Eno :rozica: za korajžo!
Lp cuma:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj minejo slabosti?
25.5.2005 14:35:16   
Teya
uf, že spomin zaboli......slabo mi je bilo tam nekje do 15 tedna....sem bila full razočarana, ker se ni končalo z 12t, kot povsod obljubljajo....

pomagalo mi ni nič...:(

drži se! :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......