Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj menjava cucljev na flaški 6.6.2006 21:32:12
|
|
|
|
sazi
|
Kolikor vem, so oznake 0+, 1+ itd oznake za mesece; torej 0+ za novorojenčke, 1+ od 1 meseca dalje. Sem pa tudi jaz to ugotovila dokaj pozno in se je mali matral piti čez eno luknjico malo dlje. Zdaj je star 4 mesece in že več kot 1 mesec pije iz trojke, za večerni rižolino v flaši pa pije uz aventovega cuclja s spremenljivim pretokom (ima dovolj veliko luknjo skozi največji pretok, da mali lepo pije - prej se je pa dva večera precej namatral, ker je bilo pregosto za tiste male luknjice). Ta cucelj s spremenljivim pretokom je tudi 3+. Upam, da sem ti pomagala, ti pa le prešaltaj najprej na 2+ (da se ne zadavi ravno ob večji količini), potem pa kmalu na 3+. LP
|
|
|
|
RE: kdaj menjava cucljev na flaški 6.6.2006 22:07:22
|
|
|
|
tulip
|
Ko vidiš, da se otrok muči pri pitju oz. da bi pil več, pa mu ne gre nikamor. Je pa najmanjši pretok bolj za vodo in čaj, večji pa za bolj goste stvari- mleko npr, največji pa za kakšne juhice ali kašice...
|
|
|
|
RE: kdaj menjava cucljev na flaški 6.6.2006 23:05:34
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Cuclji so sicer označeni s številkami približno po mesecih, vendar rajši sama malo opazuj kako pije. Jaz sem mojemu tamalemu že 2x poskusila dati mleko po cuclju 3+, vendar je tako hitro teklo, da se mi je skoraj zadavil zraven. Sploh ni mogel normalno pit, zato še zdaj uporabljamo cuclje 2+. S temi pa zelo lepo je. Lp
|
|
RE: kdaj menjava cucljev na flaški 7.6.2006 8:53:55
|
|
|
|
Mateja82
|
Smo pri enem mesecu pouskusl z 1+ pa je bilo še malo preveč za njo tako smo ostali do drugega meseca potem pa smo zaradi močnega jokanja (bilo je grozno) med hranjenejem prešli na 1+ ( nevem a je jokala zaradi premajhnega pretoka, ampak ko smo zamenjali cucelj se je to jokanje počasi umirilo )
|
|
|
|
RE: kdaj menjava cucljev na flaški 7.6.2006 23:08:50
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
hvala punce, bomo tudi pri nas poskusli najprej z 1+, potem pa naprej ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?