Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 9:56:28
|
|
|
|
Petraa
|
In zakaj otroku ne bi smel las sušiti z fenom
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 9:57:23
|
|
|
|
naja78
|
živ. ne vem v čem je problem.jaz fen ukolpim ko se mali ne umiri in takoj obmolkne.(6 tednov star) suši s fenom,samo da je prava temperatura in najmanj 30 cm razdalje.
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 9:57:53
|
|
|
|
kakadoo
|
fenamo jo že skos odkar so ji laski zrastli... začel smo tm pri ccaa 8 mescih.
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 9:58:20
|
|
|
|
Hope2
|
moram , ker mi je res smešno Drugače pa naše izkušnje, ob fenu se še bolj upira
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:05:20
|
|
|
|
rija
|
ugotavljam, da po počasi potrebno napisati priročnik z navodili za uporabo za bejbije. takimi, butalskimi..... verjetno bo svetovna uspešnica.
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:08:31
|
|
|
|
kakadoo
|
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:09:12
|
|
|
|
luan
|
Jaz obema sušim s fenom odkar imata toliko las, da je kaj sušiti.Pri trenutno 5 mesečniku sušim že kakšen mesec, je pa trajalo nekaj časa da se je navadil .Zdaj pa se mu zelo dopade, da mu nekaj piha po glavi in se kar sam nastavlja in zelo razburi, ko neham .
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:09:47
|
|
|
|
m_o_i
|
kak ste nesramne-ce pa je javna tajna, da se lahko zacne otroku susit laske s fenom pri starosti 11 mesecev in 26 dni soncnica01 - ker je tvoja princeska ze cez to magicno mejo, ti predlagam, da kr poskusis-kar bo pa bo
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:11:14
|
|
|
|
rija
|
mene tudi ne bo več čudilo, če bo mati tukaj po forumu spraševala, če je njen otrok pri 10 letih lahko maja brez kapice.....tamali pa bo že skrivoma kadil za voglom
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:14:07
|
|
|
|
m_o_i
|
ah, ta kruta resnica...
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:19:05
|
|
|
|
koala
|
Ajme koliko sarkazma, lahko je biti pameten če imaš večjega otroka........ sončica poskusita z nanjnižjo stopnjo in res bolj oddalji fen od glave.
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 10:19:27
|
|
|
|
rija
|
ja, samo ta večji otrok je bil tudi enkrat NOVOROJENČEK pa tak, malo zdrave pameti bi tudi naj vsak odrasel človek, ki je na svet spravil otroka premoge, se ti ne zdi se sprašujem edino, kako se potem ljudje znajdejo v težjih in pomembnejših situacijah razumeš bistvo mojega sarkazma?
< Sporočilo je popravil rija -- 5.5.2010 10:20:43 >
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 11:25:00
|
|
|
|
kristinaj
|
od prvega kopanja naprej, pa tudi malo jih po nogah, rokah, trebuščku... jim paše...
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 11:29:58
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mene tudi ne bo več čudilo, če bo mati tukaj po forumu spraševala, če je njen otrok pri 10 letih lahko maja brez kapice.....tamali pa bo že skrivoma kadil za voglom
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 11:42:12
|
|
|
|
koala
|
rija razumem , samo nismo vsi skulirani, nekateri pač s(m)o preveč previdni bog pomagaj tudi takšni moramo/morajo živeti.
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 12:19:30
|
|
|
|
lilka
|
Joj no, ene ste pa tudi, še za tako temo se kregate včasih, punce, punce Jaz mu sušim od 8M, ker ima ful goste lase in samo z brisačo ne gre, sušim na manjši jakosti in bolj od daleč, tavelika je stara 3 leta pa ne mara fena, to so šele kolobocije....
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 13:02:29
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
mene tudi ta sarkazem moti... pa kaj, če so mamice previdne, pa kaj, če postavijo butalska vprašanja, pa kaj, če se ne znajdejo tako kot drugi... zato pa obstaja ta forum... tudi sama sem bila že v precepu- ali postavit kako vprašanje ali ne, da ne bom deležna takega posmeha... ...hvala bogu, da vpraša... po moje jo bolj kot kaj drugega, zanimajo izkušnje mamic...in zato smo tu... Rija ti si morda res veteranka tu in si taka in podobna vprašanja slišala že mnogokrat, kakšna mamica pa je tu začetnica in pač vpraša...pa še sprašujem se, koliko ji pomagamo s tem sarkazmom... verjetno prav nič. Soncica, jaz naši 20m tudi sušim s fenom od cca 1 leta naprej, vendar pokrijem ušeska z roko in toploto dam na minimalno- da ni vroče. Poskusi, moja nič kaj ne uživa, tako, da moram bit ekspresna
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 13:42:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ugotavljam, da po počasi potrebno napisati priročnik z navodili za uporabo za bejbije. takimi, butalskimi..... verjetno bo svetovna uspešnica. Saj že obstaja. Navodila za uporabo dojenčka in Navodila za uporabo otroka al neki takega. Sam v knjižnici ju je zelo težko dobit, pol se pa na forumu vpraša.
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 13:46:09
|
|
|
|
kakadoo
|
Ja čakte mal... A ne veste da so se ene rodile že pametne in vsevedne?????
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 13:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: rija ugotavljam, da po počasi potrebno napisati priročnik z navodili za uporabo za bejbije. takimi, butalskimi..... verjetno bo svetovna uspešnica. Saj že obstaja. Navodila za uporabo dojenčka in Navodila za uporabo otroka al neki takega. Sam v knjižnici ju je zelo težko dobit, pol se pa na forumu vpraša. Sušim s fenom odkar pomnim. Naštiman je na manjšo temp. in zmerno pihanje, da se ne prehladi lasišče.
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 14:51:22
|
|
|
|
mate0ja
|
Že pri prvem kopanju (8 dni je bla stara) je babca malčici lase posušila s fenom. Sm bla do sedaj prepričana, da je to povsod uveljavljeno.
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 14:54:25
|
|
|
|
Andromeda
|
Naš profesor fizike, je vedno govoril, da vprašanje ne more biti neumno, neumen je lahko samo odgovor
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 15:15:36
|
|
|
|
livia
|
Če je ful čupav otrok, bi mu jaz sušila od rojstva dalje. Daš na bolj mrzlo in na najmanj močno pihanje, držiš stran od glave in to je to. Mi nismo bili fejst čupavi, ga pa uporabljamo nekje od 6 meseca dalje.
|
|
|
|
RE: kdaj lahko sušimo s fenom? 5.5.2010 16:20:43
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01 mene pa zanima, kdaj lahko otroku (po kopanju) začnemo lase sušiti s fenom? Od prvega kopanja in umivanja las dalje. Torej približno pri dveh tednih starosti. Je imela pač toliko las, da dileme fen DA ali NE sploh ni bilo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?