Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:03:05
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Predenj me podamo svoje strkovno mnenje, me zanima, kaj pravi tvoj ginekolog o tem? Ponavadi on pove, kako in kaj...
|
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:06:52
|
|
|
|
tejčit
|
Atako gre ga imam 4.3 ker je na dopustu
|
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:45:09
|
|
|
|
simonakr
|
Ponavadi po abraziji svetujejo da ene 3 mesece ne zanosiš, je pa veliko odvisno od G. tako da se na pregledu z njim pogovori pa naj ti vse razloži.
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:46:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ponavadi po abraziji svetujejo da ene 3 mesece ne zanosiš, je pa veliko odvisno od G. tako da se na pregledu z njim pogovori pa naj ti vse razloži. Pardon 3 cikluse ne mesece!
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 17:38:52
|
|
|
|
april09
|
PikaZoja, mnenja G se glede tega zelo razlikujejo, tko da... Tejcit - Predvsem je vazno, koliko je bila visoka nosecnost. Mnenja G so od 1-6m, vecinoma 3. Mi2 sva pocakala 2 in tretje nismo docakali.. Pa srecno in naj se naslednjic dobro iztece
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?