|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj lonček?
24.10.2004 16:31:16   
Jančika_
Punce, mene pa zanima, kdaj lahko malemu ponudiš tekočino v lončku z nastavkom?

Gre za to, da bi se po možnosti rada izognila flaški (še vedno se spomnim travm, ki jih je doživljal moj brat iz njim vsa familija, ko se je moral odvaditi flaške) :(.

Vasja je star skoraj tri mesece in zaenkrat sem ga samo dojila, zdaj pa bi rada šla kdaj v kino in v ta namen bi ga rada poskusila navaditi na to, da ga bo nahranil še kdo drug. Imam poln zmrzovalnik spumpanega mleka, to bo treba enkrat porabit:).

Z žličko verjetno tudi ne bo šlo, ker je zelo hiter jedec, dojko sprazni v 5 minutah, ni šans, da mi z žličko tak hitro not mečeš:)-.

Kakšne so vaše izkušnje?

LP, Jana:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj lonček?
24.10.2004 17:26:12   
kimi
no če je to nastaven - non stop spill pri aventu. Vsaj da misliva istega tak ki ne poliva in ni nič cuclju podoben lahko od 3 meseca naprej.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj lonček?
24.10.2004 17:31:46   
BARBARA R.
Ko misliš da bo znal piti iz lončka.Jaz sem zelo zadovoljna s Tupperware lončkom,ker ima silikonski nastavek.Tako otrik vleče,kot na dojki.Odprtinica je podolgovata in se odpira glede na njegov stisk dlesni (al' kako že pijejo dojenčki ?). Skratka,Kristina ni nikoli marala dude in tako tudi flaške ni sprejela.Iz lončka pa zelo lepo pije.

:muca:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj lonček?
24.10.2004 18:36:25   
Jančika_
Hvala obema! Ja, Kimi, ta lonček sem mislila. No, saj če lahko od tretjega meseca naprej, potem bo tak kmalu lahko.

Barbara, koliko pa je stara Kristina? In kje se da dobit tale Tupperware lonček? Koliko pa stane? Saj niti ni važno, ampak za boljšo predstavo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj lonček?
24.10.2004 18:37:59   
Maš
Poskusi, pa boš videla! Avent ima res nastavek za magični lonček za po tretjem mesecu, ki je mehkejši. Ampak tudi če bo samo občasno pil po steklenički ne bo nič hudega. Glavno, da je nima namesto dude.
Lp!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj lonček?
24.10.2004 19:23:30   
BARBARA R.
Kristina bo stara 5 mesecev.Lonček je 2.640 SIT.Se pa naroči pri predstavnikih TW-ja.

Nekaj o tem lončku sem tudi prejšnji teden napisala na tem forumu,poglej par dni nazaj.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj lonček?
24.10.2004 19:32:27   
Jančika_
Kristina, sem že takrat videla tvoj post in sem si zapomnila, da si ga hvalila. Ampak takrat še nisem razmišljala o lončku, pa nisem bila toliko pozorna.

Maš, ja, to sem tudi že razmišljala, da če dobi flaško strogo samo takrat, ko ga hrani kdo drug, ne bi smel bit problem. To bo pa itak bolj poredko, res samo takrat, ko bo nujno.

Pa ne, da bi malega hotela preveč navezat nase, samo veliko bolj praktično mi je zaenkrat, da dam zizo ven, pa mir. Sploh mi je pa dojenje fajn v vseh pogledih. Ko bo šel na drugo hrano, mu bo pa tak al tak vsak lahko dal jesti. Ampak imam občutek, da se takrat noben ne bo grebel bit umazan od glave do nog:)-.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Oddaja Dobro jutro
MC09

Ali gledaš oddao Dobro jutro?

Vsako jutro (10%)

Včasih (37%)

Nikoli (36%)

Ne poznam te oddaje (12%)

Ne gledam več (4%)


Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!