Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 15:50:03
|
|
|
|
sesil
|
v devetem mesecu si kupi enega malo prevelikega, potem ko bo naval mleka boš pa vidla kje si pristala. jaz vem da sem si kupla prevelikega, zdej mi je pa lih za glih. tiščat te pa ne sme.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2008 18:04:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 19:18:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil v devetem mesecu si kupi enega malo prevelikega, potem ko bo naval mleka boš pa vidla kje si pristala. jaz vem da sem si kupla prevelikega, zdej mi je pa lih za glih. tiščat te pa ne sme. jaz sem se pa s tem v nogo ustrelila - mi je bil potem prevelik (pravzaprav mi je bil prav samo prvi teden po porodu) bi morala počakat kaka 2-3 tedna po porodu, ko se mi je velikost nekako "ustalila" za nekaj časa.
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 19:40:47
|
|
|
|
lubicamoja
|
Jaz sem pa ga kupla en teden pred porodom... In bil je OK, kupila pa sem večjega.
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 20:38:49
|
|
|
|
mali007
|
Jaz sem ga kupila 14 dni pred porodom (takrat mi je bil prevelik) pa sem ga lahko samo podarila naprej, mi je bil premajhen. Novega sem si ga kupila kakšen teden po porodu. Naj ti bo udobno v njem, ker pridejo zraven še blazinice za mleko in ker boš veliko v njem. So pa dobri tudi tisti, ki jih prodajajo v Millerju, pa še cenejši so.
< Sporočilo je popravil mali007 -- 15.7.2008 20:41:25 >
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 20:55:42
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz pa si ga sploh nisem kupila
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 21:15:59
|
|
|
|
Klaudia
|
Meni je bilo najlažje prvih par tednov namesto modrčka čez kar tetro plenico zloženo met. Učvrstila sem jo pa z mrežastimi hlačkami katerim sem prerezala spodnji del. In je blo super. Ko pa je šel naval mleka mimo, sem kupila modrček, ki mi je ustrezal.
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 21:34:58
|
|
|
|
Naja30
|
Dokler sem bila noseča, sem imela prav nosečniškega, ker je res fajn komot in prave velikosti. Potem sem si pa kupila kakšno cifro prevelikega in je bilo ravno prav.
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 22:50:47
|
|
|
|
Sonrisa
|
Po porodu.
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 15.7.2008 23:03:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Po porodu so mi ga sli kupit. Vecje ima Alisa, ali nekaj takega. Uporabi iskalnik, je bilo ze kar nekaj besed o tem na forumu.
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 16.7.2008 9:51:40
|
|
|
|
Senci
|
1 mesec prej, malo večjega in boga molim da bo ok
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 16.7.2008 14:50:36
|
|
|
|
kmarija
|
Jaz sem si kak mesec pred PDP kupila enga Triumpfovga (80E ali f)ki mi je bil bl komot, po porodu pa je šel iskat še enga. Samo v vednost Triumph v trgovinah naročajo po en modrc na velikost (sem hotela imet istega pa ga moj ni nikjer v lj dobil)
|
|
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 17.7.2008 10:36:23
|
|
|
|
Leiah
|
Jaz sem kupila kaka dva tedna pred porodom. Kupila sem tako velikost da so mi je bil ze takrat prav (so se mi joske ze med nosecnostjo za dve cifri povecale) in mi je sedaj se vedno prav, ker se mi niso prav nic joske vec povecale po porodu. Pomoje je bolje da kupis ko rodis, oz. en teden pred rokom.
|
|
RE: kdaj kupiti modrček za dojenje 18.7.2008 21:59:47
|
|
|
|
JaninaC
|
Kakšen teden pred rokom, samo enega. Potem pa po porodu vidiš, kakšnega rabiš, pa takrat kupiš. LP,Janina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?