|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj k zdravniku
28.10.2009 9:25:45   
simonalokar
moj sine ima od včeraj blago vročino do 37,7 danes pa joka da ga boli grlo ko sem pogledala v grlo ima bele obloge notr v grlu. kaj bi bilo to in če grem k zdravniku kajit jaz grem ko je vročina vsaj 3 dni ali več zdaj pa je komaj 2 dni. star je 3 leta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj k zdravniku
28.10.2009 9:32:40   
Nika v službi
Jaz bi poklicala P in potem po dogovoru z njo/njim pač šla/ne šla.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2009 9:45:59   
bskrle
Če so bele pikice po grlu, zna biti angina.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2009 10:10:39   
Lolek in Bolek
Ne zavlačuj in ga/jo pelji. Morda potrebuje AB, to pa natančneje določi bris žrela

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2009 10:17:21   
simonalokar
sam imam en problem imam doma še 3 m staro hčerko in je ne bi rada nesla v Zd - popoldan bom šla - dala sem mu calpol proti bolečinam in zdaj spi

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2009 12:47:55   
Naja31
Bele pike znajo res biti angina.
Ni pa tako nujno, da ne more počalati do popoldneva. Se strinjam, da dojenčka ne pelji zdaj v ZD.

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2009 14:37:52   
ribica.
bele pike so lahko tudi "samo" afte. In ja, bolijo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?