|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj jogurti
16.12.2005 13:33:58   
hanita
Kaj mislite , kdaj lahko začnemo z jogurti, ker se mi zdi, da bi ji malo pomagalo pri prebavi, smo namreč še vedno precej zaprti, četudi smo že začeli z zelenjavo.  Res ne ve4m kdaj se bo to uredilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj jogurti
16.12.2005 14:03:44   
Anonimen
Koliko ste pa stari??user posted image

Ponavadi jogurtke, pudinge,..in ostale mlečne izdeleke priporočajo po dopolj. 6 mescu!user posted image Drugače pa ima hipp kašico kjer je jogurt noter, že od 4 ali 5 mescov dalje!Poglej na www.hipp.siuser posted image

(odgovor članu hanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2005 14:09:52   
anckabancka
Meni je pri 5 mesecih patronažna rekla, da mu lahko dam tudi jogurt za poskusit.  Mleka pa do 12 meseca ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2005 14:12:39   
hanita
Sedaj imamo 5 in pol in jemo že veliko zelenjave, a ne vem kaj je je s to prebavo, al ji dajem premalo tekočine al kaj. 

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2005 14:25:15   
tascha
Mislim, da ji že lahko daš jogurt, vsaj jaz sem mu dala že pri teh mesecih in ni bilo problemov.user posted image Probaj pa najprej z navadnim jogurtom.user posted image

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2005 15:16:10   
Lana_s
Mogoče ji pa res daš premalo tekočine - tako je bilo pri naši. Ko sem začela z gosto hrano, mi je kakala vsaki drugi dan. Potem sem ji začela več tekočine dajat 400-500ml in kaka vsak dan 2x ali celo 3xuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2005 15:29:17   
b.nika
Mi smo z jogurti začeli pri  6,5 mesecih. Gosto hrano pa uvajamo od 4,5 meseca.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2005 18:38:46   
Suzi*
Z jogurti začeli pri 8m, hrano uvajali od 6m.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2005 22:07:34   
malaRozica
Midve sva tudi poskusili jogurt malo pred dopolnjenim 6. mesecem pa ji je bil zelo všeč in ga večkrat jeva. Samo ji dam navadnega od LM 1,3 maščobe, ker je manj kisel kot 3,2 maščobe. Poiskusi.
Kadar pa je bolj zaprta pa ji dam čaj, ki ni premočan in je malo sladkan, vedno deluje!user posted image

Lp

Carpe diem!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2005 16:36:52   
Jolly
mi jemo jogurte in skutke ze 1 teden. Skutke ima rajsi in to tiste male od ljubljanskih mlekarn, ki so podobne frutcverge... obozuje jih, nobene reakcije, star pa je 5 mesecev. na sreco se nikdar ni imel po nobeni hrani reakcije, jo pa dajemo od 3.5meseca.

(odgovor članu malaRozica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 0:50:56   
lelaval
Pri 6 mesecih še ne jemo jogurta - smo komaj začeli z dodajanjem, tako, da je še komaj jabolke in banane. Mislim, da je po 8 mesecu priporočljivo.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

1hruška

V katerem tednu nosečnosti se je otroček obrnil na glavico (glavična vstava)?

pred 34. tednom (64%)

med 34. in 37. tednom (14%)

po 38. tednu (5%)

po zunanjem obračanju (1%)

ni se obrnil (16%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!