Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 8:34:35
|
|
|
|
Gina
|
Po moje je boljse, da so v lupinicah cim dlje, oz. do takrat, ko jo prerastejo, saj je tak avtosedez veliko bolj varen, kot tisti, ki gleda naprej. Nas je tudi 6 m. star, pa ga bom imela se kaksen mesec notri, ce bo slo - mali ima ze zdaj 9 kg. Uzivaj s svojimi soncki!:kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 8:35:20
|
|
|
|
VALENTY
|
Mi smo našega dali pri 3,5 mesecih,ker ga v lupinico nismo več "stlačli":)-:)-:)-
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 8:45:47
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Mi smo bili v lupinici pol leta potem pa kar v avto sedež lp;)
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 8:53:54
|
|
|
|
tinka-pepa
|
mi smo ga dali nekje pri 8 mesecih. otrici nekje do 1 leta še nimajo stabilnega vratu in pri trku( nesreči) se lahko poškuduje bolj( mu glavico vrže naprej), kaj se pri jajčki ne zgodi. res pa je da sedaj v teh mrzlih dneh in z bundicami jih komaj "stlačič" v sedež.
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 8:59:16
|
|
|
|
dory
|
Pomoje bo tole cisto odvinsno od vrste lupinice in malih korenjakov...mi smo jo imeli do cetrtega meseca,potem pa kar v avtosedez :)
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 9:04:35
|
|
|
|
Teni_
|
Mi smo jo dali iz lupinice v avtosedež pri dobrih sedmih mesecih. Je začela v jajčki obračat glavo v smer vožnje in se je potem tak vozila, pa se mi je zasmilila. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 9:05:20
|
|
|
|
malika
|
Po vseh pravilih, je lahko otrok v tapravem avtosedežu, ko že samostojno sedi, ima najmanj 9 kg in ima dovolj stabilen vrat.Naš je star 10 mesecev in zdaj ravno čakamo na avtosedež-pa se nam niti ne mudi tako grozno.
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 9:34:06
|
|
|
|
tina.nika
|
Mi smo jo dali v avtozedež pri dobrih 7 mesecih. lp, Tina:sloncek:
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 12:08:11
|
|
|
|
NinKa
|
midva sva miskota preselila iz lupinice v avtosedezek pri 9,5 mesecih, ko je bil tezek nekaj cez 10 kg. Saj je se pasal vanjo (Primo Viaggio), ampak me je motilo, kako je zelo kinkal na kaksni dalsi poti z avtom. Pa ni maral nobene opore za glavico. Tako, sedaj pa ni teh problemov. Zelo rad se vozi v Rommeru in ne kinka vec, celo nastavek za glavico je sprejel, brez pritozb. Po moje je tut odvisno kaksno lupinico imas, ene so vecje, druge manjse.:sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 16:03:55
|
|
|
|
Urša
|
Nika bo dobila taprav avtosedež za Božička, tko da bo takrat stara skoraj 10 mesecev. ;) Že komaj čaka, ker ji vožnja v lupinici ni prov nič več prijetna. :)-
|
|
|
|
kdaj iz lupinice v avtosedež? 23.11.2004 21:21:07
|
|
|
|
Sarina
|
Mi smo našo malo pupo dali v avtosedež pri 6m, ko je imela okrog 7kg in še ni sama sedela :).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?