Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 19:32:01
|
|
|
|
Naja30
|
Med 4-5 mesecem. Sem jo pa veliko vozila pred tem v lupinici, ker je tudi bila tak radovednež mali
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 19:49:13
|
|
|
|
ThinkPink
|
Dali smo jo pri 4,5m, ker ni hotela več samo ležati in jo je zanimalo kaj se dogaja veni.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 20:41:49
|
|
|
|
katikasu
|
Mi smo našega dvignili pri treh mesecih, takrat ni bilo več šans, da leži, se je neprestano dvigoval. Sem vprašala sicer prej pediatrinjo, če smem in je rekla da seveda, ker se bo malemu drugače zmešalo.
14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet Če hočeš biti lep, otrok moj, se umivaj v srebrni, mladi rosi. Če hočeš biti lep, otrok moj, se češi z dišečim, južnim vetrom. Če hočeš biti lep, otrok moj, se ves dan smej - ti moje ljubo sonce.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 20:52:04
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Dali smo jo pri 4,5m, ker ni hotela več samo ležati in jo je zanimalo kaj se dogaja veni. enako . pa se je do 6,5 meseca vozila v košari. Ko smo jo prej dali v športni del se je počutila utesnjeno in je jokala.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 21:31:20
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem jo pri 3m ker je bilo ravno poletje in tooooplo. imela sem jo na najnižji stopnji do dopolnjenega 4m. šele potem sem jo začela počasi dvigovati. so tako čudni ker ne znajo sami sedet in se jim hrbet krivi. priporočajo tudi, da naj jih ne bi do 4m vzdigovali ampak, da bi ležali v ravnem dnu. kar se pa lupinic tiče...... jaz je v lupinici ne bi okoli prevažala če le ni nujno... če ne bi bilo poletja bi jo imela v košari dokler je ne bi prerasla.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 21:38:23
|
|
|
|
rožica81
|
Mi smo ga dali v športni del nekje pri 4ih mesecih, ker je bila košara premajhna.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 21:44:14
|
|
|
|
januška78
|
Jaz sem jo dala v športni del teden pred 5 mesecem. Pred tem pa sem ji včasih v košari malo dvignila vzglavje, če je bila tečka.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 22.1.2008 22:34:30
|
|
|
|
december06
|
Mi smo stari 4,5m in smo še v košari. Mislim, da bomo presedlali ko bo 5 mesecev. Je še priden in miren, malo mu dvignemo naklon in opazuje. Se mi zdi, da mu je bolj toplo v košari.
|
|
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 23.1.2008 8:37:53
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Pri 4m smo dvignili naklon vozička za 1 stopnjo. Lp
|
|
RE: kdaj iz košare v sedeči voziček 23.1.2008 8:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri treh mesecih, ampak povsem ležeče. Ker smo ravno menjali voziček, pa nismo kupili košare, ker je bila že tri mesece stara.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?