Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj infos o epiduralni in bolnicah? 16.9.2004 22:13:48
|
|
|
|
frutka_
|
Za EA se najprej pogovori s svojim gin.. Nato ti on opiše postopek,č isto na kratko. V MB porodnišnici je za EA pristojen dr. Zoran Zabavnik, zelo fajn gospod, ampak na žalost zelooo zaposlen...Pokličeš ga in se dogovoriš za sestanek, na katerem ti podrobno opiše postopek. Jaz sem bila naročena pri njem šele v 37. tednu! Odločila pa sem se da bom rodila v SG, čeprav sem tudi iz MB. No, porod je za mano, rodila sem junija letos, porod je bil BP, EA toplo priporočam, v bolnici pa so vsi super pozitvni! :bravo: Malo pobrskaj po postih pa boš našla marsikaj na to temo, ker smo že veliko govorile o tem. V glavnem proti koncu nosečnosti se greš dogovoriti za EA, podpišeš izjavo, da se strinjaš s posegom (to je običajen postopek) in nato lahko EA tudi zavrneš, če meniš, da ti ne bo potrebna!:angel: Jaz sem rodila z EA in če bom še kdaj noseča bi se zopet odločila enako!
|
|
|
|
kdaj infos o epiduralni in bolnicah? 17.9.2004 7:32:17
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
RODILA SEM TRIKRAT IN NIKOLI SE NEBI ODLOČILA ZA EPEDURALNO JE PA TO ČISTO STVAR POSAMEZNIKA SICER PA POROD NI TAKO HUD KAJ PA BI REKLE ŽENSKE VČASIH KO SO ROJEVALE DOMA IN IMELE PO DESET IN VEČ OTROK. NO VSEENO SREČNO:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kdaj infos o epiduralni in bolnicah? 17.9.2004 13:49:34
|
|
|
|
Blink1
|
EA je zakon...Res da bolečine vseeno so, ni pa jih verjetno toliko kot normalno. Jaz sem imela srečo in rodila v MB z epiduralno, brez dogovora, pač slučajno. No tu se moraš dogovorit z dr. Zabavnikom. Frutka ima številko... Lp Nina
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?